søndag 20. november 2022

Iskaldt og surt

 
isrose

Med kuldegrader kommer isrosene i alle sølepyttene. Gjørma sprekker opp og isen kommer opp i dagslyset. Ikke to av dem er like.

isrose

Når man bare tusler rundt og ser etter motiver slik at hundene får løpt av seg litt energi. Man trenger ikke alltid gå milevis, man må ha litt rolige dager også. Og dager på tur i skauen med hunder og fotoapparat for en tømt hodet for en ny uke på jobb. Neste uke så er det mye så da er det greit å ikke ha for mye å tenke på.

isrose

I morgen skal jeg plukke opp Patran på Gardermoen, så blir det en hyggelig uke og siste permen før jul. Ronjas siste tider er denne uka, så gjenstår det å se om himmelen får en ny stjerne eller helvete har fått en ny sjef.

isrose

På torsdag skal jeg spise middag med ei jeg jobbet med tidligere. Cachup med alt som har skjedd siden forrige gang vi hadde middag på byen. Det er hyggelig med middag på byen i dann og vann. Velkommen ny uke, med hva den har å bringe. Kanskje en overraskelse eller to?

leonberger pus katt

Det beste med en tur i iskaldt vær er å komme inn igjen. Legge i ovnen og kroe seg sammen i sofakroken og bare kose seg resten av dagen. Noen dager kan man kose seg. Egentlig burde man bare kose seg. 

leonberger pus

Alle skulle ha en Bella å krype inntil for både kos og varme. Sånn sett er det kjekt å være pusekatt. Da får du servert mat i ei skål og har ei god varm venninne å krabbe inntil når det trengs. Eller du kan bare ta deg en liten strekk aleine på sofaen. Jeg for min del så siste sesongen av "Dead to me" denne helga. Har du ikke sett den så er den verdt å se, for når du tor at ting ikke kan bli verre... ja så blir det det.



4 kommentarer:

  1. Is och de former den kan få är fascinerande och alltid kul att fota. Men nu blir jag lite ledsen när jag läser om Ronja. Jag har ju missat en del inlägg så jag vet inte om hon mår dåligt men jag är säker på att du har fattat rätt beslut.
    Jag skulle gärna ha en Bella att krypa tätt intill när jag behöver värme. Lurven har det bra som har en sådan kompis :D

    SvarSlett
  2. That sure does look cold. You' are smart kitties to be inside enjoying the warmth.

    SvarSlett
  3. That's fascinating about the icicles in the puddles. I never knew that happened.

    SvarSlett
  4. Ja, nå er det både iskaldt og surt, og her kom det litt snø i natt. Jeg forstår godt at kattene og hundene dine koser seg inne nå.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...