tirsdag 29. november 2022

Juleforberedelser

 pus katt kattepus pusekatt

Så var det den tiden av året igjen og jula skal dokumenteres. All snøen er nesten borte igjen, men det er håp om vinter. Utover i uka skal det bli litt kaldere, så det siste regnet som er spådd kan godt komme som litt snø. Siden det er enklest med litt nisseluer på kattene inne, enn ute.

pus katt kattepus pusekatt

Men det er ikke dermed sagt at det blir bare vellykkede bilder inne heller. Resten av bildene blir spart til adventskalenderen. Årets tema for adventskalenderen er "murer", så får jeg se om jeg finner nok historiske murer for dager det er fram til jul. Noen dager nå er det mye å gjøre på jobb med både månedsavslutning og tre revisorer på interimsrevisjon. Hensikten med interimsrevisjonen er blant annet er å gi selskapet indikasjoner på feil og mangler som bør utbedres frem mot hovedrevisjonen. Alle oppgaver som kan utføres nå er en fordel og gjør at hovedrevisjonen kan gå raskere.


2 kommentarer:

  1. Love the kitty pictures, tis the season to be jolly!

    SvarSlett
  2. Supersöta tomtenissar hos dig :D Jag hoppas att snön kommer både hos dig och här. Nu är det trist och grått. Vi får hålla tummarna.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...