søndag 13. november 2022

Min lille Due

Min lille due

Ved påsketider fikk jeg vite at det kom til å bli en liten forøkelse seinhøstes... Det har vært både overnattingstur, bærtur og rusleturer etter hvert som magen til Ingrid har vokst. Tror vi kommer til å få mange flere turer framover. 

Min lille due

11. november ble min lille Due født. 

Min lille due

Jeg synes ikke hun ligner veldig på Kenneth når han var nyfødt, men enkelte trekk er der. Gleder meg til å bli kjent med henne.

Min lille due

Siden jeg hadde kjøpt meg en andel av en GPS-sporet isbjørn som kom i posten for en drøy uke siden og jeg hadde bestilt en andel av en skilpadde også som slett ikke dukket opp i postkassa samtidig med isbjørnen fra Noahra etterlyste jeg den. Skjebnen dumpet den ned i postkassa mi da Kenneth sa at nå hadde de dratt på sykehuset og kom til å bli der. Så da fikk min lille Due denne GPS-sporede skilpadden i velkomstgave. 

min lille due

Det ble mange bilder på telefonen, for det er jo ikke åpnet for besøk av andre enn søsken på sykehuset. Men på mandag får jeg hilse på!

min lille due

Velkommen til familiens nye sjef!

Min lille due

6 kommentarer:

  1. Gratulerer som "nybakt" farmor! Det er alltid spennende å bli kjent med et nytt (barne)barn. Jeg har i dag vært på besøk hos mine tre søte barnebarn, og det er alltid en glede å treffe de. Å være farmor er helt topp!

    SvarSlett
  2. Men gratulerar till hela familjen (dig med) så himla underbart och vilken sötnos! ❤️

    SvarSlett
  3. She really is a sweet cutie and we welcome her to the world!

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...