lørdag 26. november 2022

Om det ikke passer særlig...

 border collie

I helga passet det dårlig med noe ekstra, men når noen trenger hjelp så prøver man å stille opp. Om man er flere å dele det på, så er det bare en liten innsats på hver, ja så blir helga mye enklere for andre. 

border collie

Gutta tok helt av når de så at det var jeg som låste meg inn døra. Jeg tenkte at det passet bra med en tur så lenge der var lyst. Greit for dem å få gått litt sånn at de kommer seg på do.

border collie

Gutta spiste snø og gjorde fra seg en etter en nedover veien mot kirka.

border collie

Vi svingte inn på jordet og tok en runde der. Var litt småglatt i hjulsporene med joggesko. Jeg hadde nemlig glemt å ta med meg utesko for tur på jobb på morgenen. 

border collie

Jeg tenkte jeg skulle hatt de løse nede på jordet, men det var noe i skaukanten som de fulgte så veldig med på. Jeg veit det er noe rådyr der, så da ble det bånd hele runden. 

border collie

Etter en drøy halvtime satte vi kursen hjemover igjen. Gutta fikk fylt opp vannskåla si og etter litt kos dro jeg hjem for å lage middag. Merethe og Marius skulle jo komme. På kvelden prøvde jeg meg på slik hagelufting. Det skjønte ikke Foss vitsen med, så han sto igjen på verandaen. Jeg sa jeg ikke hadde tenkt meg på tur da også, så fikk lurt han bak huset etterhvert, da ble det litt tissing på han også. 

2 kommentarer:

  1. Det är klart att man försöker hjälpa om det behövs. Ibland fungerar det helt enkelt inte men det känns bra när man kan finnas till hands. Och kanske få hjälp själv någon gång när det behövs.

    SvarSlett
  2. The pups sure look like they were ready for a good run without the leash.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...