fredag 11. november 2022

Singel i parterapi

frokost

Onsdagen var egentlig EFIT, men utover dagen sklei det litt ut. Så det ble noen bilder på torsdagen også. Så totalt ble det nok et foto i timen omtrent. Derfor ble det en kombinasjon med torsdagens utflukt med Helle. Frokost ved halv sju tiden, to brødskiver med hjemmelaget honning og melk.

vilomix

Klokka sju er det på plass på jobb og gjøre en liten innsats der. Det er stadig mørkere og mørkere. Snart er det mørkt når man drar på jobb og mørkt når en kommer ut på parkeringen for å dra hjem på ettermiddagen.

på jobb

Jobbe litt før det er på tide med litt mat i lunsjen. Postit-lapper er virkelig en flott oppfinnelse.

lunsj

Vilomix har et lettere utvalg av kopper til disposisjon. Jeg går for sesam med havsalt og rekesalat. Te med sukker og en halvtimes hvil.

på jobb

Når lunsjen er inntatt så er det bare å gjøre en liten innsats til før en er gjennom dagens gjøremål før det er på tide å  tenke på å pakke sammen.

trailer

Jeg sitter på kontorplass ut mot innkjøringen, så jeg får med meg alle trailerne som kommer for lasting og lossing, samt de som skal inn på kontordelen.

kos

Jeg møtte Helle ved kirka klokka fem for å rekke å spise ute før konserten på kvelden. Prøvde oss på en biff på Pampas, men der var det fult så vi gikk heller ned på Gaztro.

biff

Biffen på Gaztro er ikke som biffen på Pampas, men når man har lyst på biff så kjøper man seg biff. 

I "Singel i Parterapi" står Kevin Vågenes for aller første gang alene på humorscenen med et morsomt, musikalsk og personlig show. I tillegg til å bli bedre kjent med Kevin bak masken, får vi møte både Kjell-Simen, Kenneth, Sara-Eline og flere av de høyt elskede karakterene fra Parterapi-sofaen.

kevin vågenes

I foajeen traff jeg på ei venninne fra jeg gikk på skolen, vi ble sittende å slarve om felleskjente og jammen viste det seg at vi skulle sitte ved siden av hverandre under forestillingen. Vi hadde valgt første rad begge to da vi kjøpte billetter.

kevin vågenes

"Singel i Parterapi" var litt av et show som han leverte. Ikke visste vi at han kunne synge noe så knallfint. Kevin hadde en vanvittig stemme og dro i gang den ene slageren etter den andre med sin egen tekst. Skjønte godt at han hadde Céline Dion som sin favoritt. Ikke alle som har vært på 22 konserter med henne. Jeg pleier ikke å gi noe terningkast, men denne her hadde fortjent en sekser!


3 kommentarer:

 1. Except for the workday the rest of it was splendid.

  Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a fabulous day and weekend, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 2. Busy, busy, busy! That steak looks fabulous!

  SvarSlett
 3. Låter som en bra föreställning. Har ingen aning om programmet eller vilka personerna är men visst är det kul att gå ut och bara slappna av och njuta ibland :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...