søndag 5. februar 2023

Ankomst Teinvassåsen

 leonberger

Det var en lang dag på jobb fredag. Det ble liksom aldri lunsj, det ble aldri slutt på arbeidsdagen liksom. Men så kunne jeg dra og kaste alt som sto klart i gangen inn i bilen. Snøen lavet ned og jeg og Inger Synøve hadde avtalt å ta bilen min, eller Kenneth sin da. Det er jo mye triveligere å kjøre en bil og da var det mest hensiktsmessig med en 4wd med god plass, enn en combi bil med piggfrie dekk.

pakking

Jeg liker å ha gjort litt i forkant, både for å sikre meg at jeg får med meg alt som trengs og for at avreisa skulle gå hurtigst mulig. Kjøkkenbordet er en fin sak, for der er det god plass og en er sikret å få med seg alt som ligger der før en låser døra.

hyttetur teinvassåsen

Jeg plukket opp Inger Synøve så si til avtalt tid, så satte vi kursen mot hytta på Teinvassåsen. Utrolig flott hytte, som hytte skal være. Utedo, stearinlys og litt solceller. Vedovn og fjellets ro. Man kan ikke se nabohytta og det er bare å nyte. Vi var ekstremt heldige, for Bjørn hadde vært på hytta noen dager allerede, så den var god og varm. Han kom oppigjen dagen etter for å være med oss på trugetur.

leonberger

Det var ikke bare jeg som fikk oppvartning i helga, Bella ble kurtisert av Tølle og Findus. Tassen fikk alene tid med Bjørn i helga.  Inger Synøve vartet opp med ferdig laget tacoform med ost oppå, salat og creme fresh. Nytt for meg, men noe vanvittig godt, så dette skal jeg lage meg selv også.

hyttetur teinvassåsen

Jeg hadde kokt med meg varmt vann på to termoser, så vi kunne nyte kaffe og kakao, se på varmen i ovnen gjennom glassplata. Vi fant fram strikketøyet og skravla gikk langt ut i neste dags timer, før vi pusset tenner og krøyp til køys.

hyttetur teinvassåsen

Når man har med hund på tur så må den luftes litt til kvelds. Det ble en 4-5 kilometer i måneskinnet. Vi gikk fra hytta og inn til Endresetera. Ikke en levende sjel og et lite føkk av nysnø innover i veien. 

leonberger lundehund

Det ble litt ørevasking før det ble God natt og lading til neste dags utfordringer. Følg med for å se hvordan helga utvikler seg. Det ble en utrolig aktiv helg i knall fint vær. Bare å nyte og samle energi til ei ny arbeidsuke.6 kommentarer:

 1. I hope you had a really fun cabin trip, it sounds like you were sure ready for a get away.

  SvarSlett
 2. Åååh, vad mysigt och vilken härlig utflykt. Och vilken lycka för Bella att få bli så uppvaktad. Jag hoppas i alla fall att hon gillade det och inte tyckte att det blev för mycket. Det ska bli kul att få se hur det ser ut i dagsljus och få följa med er när ni ger er ut på äventyr :D

  SvarSlett
 3. It looks way too cold and remote for me, brrrr. 🙂
  ERin

  SvarSlett
 4. Det ser så koselig ut med levende lys og mange hunder!

  SvarSlett
 5. Sounds like you're off to a great weekend in the cabin. You made me smile and the pups are sure happy.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 6. Oh sounds like a great adventure and loving fur persons with you ~ wonderful!

  Wishing you good health, laughter and love in your days,
  A ShutterBug Explores,
  aka (A Creative Harbor)

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...