fredag 24. februar 2023

Lengter ut

 hensmoen

Når man sitter inne på jobb og ser ut. Det er fredag før lunsj og det føles kjempelangt til helga skulle komme. Brått dukket Ingrid opp trillende på Dua mi. Da ble det en tur ut og hilse på. Hun var kjempe blid og bare smilte fra øre til øre hele tiden.

baby

Da ble det brått lunsj tid og resten av dagen gikk ganske raskt. Etter jobb skulle hun komme til meg noen timer mens Kenneth og Ingrid var på kurs. Da ble det litt mating og rein bleie, så ble det en trilletur ut til Veme. Hundene trengte tur og jeg trengte tur. Det er noe med fint vær og sittet inne hele dagen og tittet ut.

trilletur

Siden hun både skulle ha mat og bleie før vi kom oss ut, så var det dårlig med solskinn på turen. Men den timen eller de to tomene fra sola går ned til det blir mørkt er en flott tid. Når en ser omgivelsene forandre seg og skyggene blir mørkere og ting går mer i ett enn på dagtid.

trilletur

Vi hadde ikke trillet mange meterne før hun dubbet av igjen, så vi gikk til Veme og tilbake før hun våknet igjen. Og jammen skulle hun ha mat igjen når vi kom hjem.

trilletur

Det er først når vi snudde at omgivelsene begynte å endre seg.

trilletur

Sola forsvinner bak åsen og jeg nyter hjemveien. Det er sikkert noe annet mange prioriterer en fredag kveld, enn å gå tur i skumringa.

trilletur

Månen er bare ei smal stripe nå og to av stjernene skinte om kapp med hverandre før det ble mørkere og flere stjerner glimtet til.

solnedgang

Det er fremdeles mye snø her, så det blir nok ikke bart før påske. Men det er helt greit for min del. Denne vinteren har vært veldig kort synes jeg. Neste uke er det mars liksom. Det er allerede lyst lenge etter at jeg kommer hjem fra jobb. Det begynner rett og slett å bli tid til å gjøre noe etter jobb, etter at en har spist. 

skumring

Jeg merket det var noen år siden jeg har laget middag på egenhånd med baby. Men maten var klar den til de kom hjem. Holdt den varm så det var bare å sette seg for å spise når de kom. Sofie hadde sovnet i hundeburet mens hun leika. De fikk spise i fred og kunne ta det litt rolig, før de dro hjem igjen.

trilletur

Jeg hadde badet henne og tatt på pysj før de kom hjem, så hun var klar til å puttes rett i senga når de kom hjem igjen.

badenymfe

Nyt helga, det skal vi!


7 kommentarer:

  1. Flotte vinterbilder. Jeg lengter veldig etter våren, men det er fortsatt så mye snø her også så jeg tror ikke på noen veldig tidlig vår i år.

    SvarSlett
  2. Dua is so cute, she makes us smile too. I'm not sure I'd want to be out in that cold but I use to do it all the time before I moved to a warmer climate.

    SvarSlett
  3. Gorgeous snow sceneries again

    SvarSlett
  4. Låter som en härlig eftermiddag även om solen hann försvinna. Men det blir ändå en ljusare kväll. Vi har haft några spektakulära solnedgångar det sista :)

    Ha det gott! Carina

    SvarSlett
  5. Jag förstår att du längtade ut i solen men du fick ett solskensleende från Sofie i stället. Vilken lyx för hennes föräldrar att ha dig i närheten och vad kul för dig att få rå om henne så mycket :D Det blir ljusare för var dag och snart har du sol flera timmar efter att du har jobbat klart.

    SvarSlett
  6. Always lovely photos and thoughtful happy words! We saw that wee little sliver of the moon two nights ago! Have fun with Dua!

    SvarSlett
  7. It looks like a lovely afternoon with the baby. Thank you for joining Feline Friday!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...