torsdag 16. februar 2023

Energipåfyll

 lunder kirke

Når en er på tur med hundene, en god venninne og planlegger sommerens event. Når sola går ned i vest og hele himmelen blir rød i det fjerne. Kan jo ikke bli betegnet som noe annet enn energipåfyll i hverdagen. Lette litt på hverdags frustrasjon og få senket skuldrene. Nyte kvelden i god temperatur. 

lunderkirke

Kirka på Sokna er ikke så fin i dagslys, men i solnedgangen er den slett ikke så verst.

solnedgang

Hva som skaper energi påfyll for hver enkelt varierer veldig. Noen får påfyll med mye folk og mye aktivitet på store steder. Jeg får det på steder som er stille og fredlige, steder som er folketomme i naturen.

solnedgang

I går var jeg litt barnepike, for Ingrid hadde en avtale og Kenneth hadde ikke kommet hjem fra jobb ennå. Dua var litt småforkjølet, men vi trillet en tur ut til Veme og tilbake. Vel inne igjen så sov hun fortsatt, og det holdt hun på med i nesten tre timer. Hun sto inne i gangen når vi kom tilbake og jeg fikk forberedt både det ene og det andre i påvente av at hun skulle våkne. 

perlemorskyer

Fra 1615 til 1900 sov hun. Så melka jeg hadde laget til når vi kom inn var passe drikkbar etter å ha stått på benken til avkjøling. Tørr bleie og hun var utrolig blid og sjarmerende til hun ble hentet litt over 2000. Det er sånn kos å ha henne med på trilletur og kunne passe henne litt etterpå. I går var det Bella og Hailey som ble med på turen. De trenger å lee litt på seg di også.

perlemorskyer

Etter jobb i dag ble det handling av mat til helga. Da kommer Merethe og Marius en tur. Marius hentet bilen min etter jobb i dag, så det blir ivertfall spennende å se hva jeg har kjøpt i morgen. Ikke hver dag en svir av så mye penger uten å ha sett tingen annet enn på bilder i annonsen på Finn.no. Finn er en enkel sak å kjøpe bil på, man har utallige valgmuligheter over hva som finnes. Så haker en av det en vil ha på bilen og klikk så dukker det opp bare biler med de kriteriene du har valgt. Da slipper en å se gjennom 100 vis av uinteressante biler. Til og med farge kan du velge i forkant.

perlemorskyer

Jeg skal være barnepike i helga også, så denne helga her tror jeg virkelig blir bra. Blir mye kos og bra mat. Jeg har planer om å lage god mat, være ute i flott vær og bare kose meg i helga. Hundene får nok også litt ekstra kos når de kommer. Bella er ikke verre enn at hun setter seg på fanget for å få oppmerksomheten hun.

perlemorskyer

Litt kipt med handling etter jobb, en sjau med vaskefilla og litt middag. Så er jeg klar for helga!

perlemorskyer



7 kommentarer:

  1. Vackra himmelsbilder och kyrkan är också väldigt fin. Skönt att du kan koppla av och att du har möjlighet att träffa ditt barnbarn så ofta. Det blir spännande att få veta vilka planer ni gjorde upp för sommaren :D

    SvarSlett
  2. Vakre bilder og farger på himmelen.

    SvarSlett
  3. The scenery is so pretty there, I think looking at that would relax me. Have fun with the Nanny time and thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  4. That is a lovely little church. It looks like it may have had additions at some time. The scenery is beautiful. I am glad you are able to spend time with your granddaughter.
    I also hope you will be very pleased with your new car.

    SvarSlett
  5. Så stemningsfulle bilder. Sjelero.
    Nå venter jeg på bilder av nyebilen! God helg!

    SvarSlett
  6. Like you, i get my energy replenished by being alone, especially with nature.

    Your pictures are beautiful.

    I hope you have a wonderful time being a nanny this weekend.

    Thank you for joining Feline Friday!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...