søndag 19. februar 2023

Unga hjemme i helga

roser

Merethe dukket opp med roser til morsdagen da de kom på fredag. Kenneth og Ingrid skulle på kurs i helga, så da var jeg barnepike i helga. Så denne helga har det vært mye kos. Siden Patran er i Asia på loffetur, så kom ikke hun da. Men de andre to med samboere var her på mat alle tre dagene. 

roser

Ingen sak å være barnepike hele helga når tante og onkel trår til om det er behov eller ikke. Merethe både matet og skiftet bleier som hun aldri skulle gjort annet hele helga. Marius ble med på trilletur både lørdag og søndag. På søndag var vi innom for å plukke med oss Pink også. Da slapp hun å være aleine hele dagen.

tømmerlunne

Når jeg kjørte hjem fra jobb på fredag gikk regnet over til skikkelig snøvær med snøfiller så store som kjerringer. Det var så vidt jeg kom opp bakken, så når Ingrid kom opp med Sofie måtte jeg møte dem midt i bakken. Hun havnet under jakka og vogna var på slep for bruk seinere i helga.

bading

Siden Dua skulle bli hentet når det var leggetid, så ble det bading og kos med tante Merethe.

baby

Ingrid hadde investert i stilig siklesmekke. "Bestemors gulljente". Så heldig jeg er som får lov å ha så mye kontakt med denne. 

baby

Hun storkoser seg i hundebur. Hun lå og leika til hun sovnet et par ganger i helga. Trygt og godt sted når jeg ikke kan holde et øye med henne. Bella kan være litt ut utilregnelig med sine 51 kilo, så vi safer.

trilletur

Jeg trodde pappa skulle være med på trilletur, men det viste seg at han bare skulle trille litt, han måtte inn å se sporten på tv'n. Må jo være mye bedre ute i sola enn inne i sofaen, spør du meg.

trilletur

Marius tok over trillinga, mens jeg hadde hundene.

trilletur

Vi tok runden rundt hengebrua begge dagene. Litt småglatt så jeg gikk med piggsko begge dagene.

småbruk

Ei helg full av kos og glede, mye prat og lite planlegging. Opplading til ny arbeidsuke. Litt kos blir det nok da også.



7 kommentarer:

  1. Dua is such a cutie. It's funny to see her playing in and enjoying the dog pen!

    SvarSlett
  2. Hundebur passer jo perfekt til en lekegrind så lenge hun er så liten. Når hun begynner å krabbe er det nok best å ha den på gulvet. Flott smekke!

    SvarSlett
  3. Vilken härlig helg du fick med barn, barnbarn och massor av mys. Sofie är så fin och ler så sött och alla är säkert lika glada för att få vara med och ta hand om henne :D Solsken och nysnö blev nog en fin bonus. Den stora hundburen är ju perfekt för en liten tjej som behöver vara ifred en stund från stora hundar :D

    SvarSlett
  4. What a clever idea to use the dog pen!

    SvarSlett
  5. That little baby is sooooooooo cute!! Lovely! #WWOT

    SvarSlett
  6. So many lovely scenes - and that baby is precious!
    Thanks for sharing at https://image-in-ing.blogspot.com/2023/02/spring-is-here.html

    SvarSlett
  7. Wonderful way to spend the weekend!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...