lørdag 13. januar 2024

Helgesyssel

 pus katt kattepus pusekatt

Så var det helg igjen og en kan ha late dager som kattene, eller man kan ha litt mer aktive dager. Nå som det er en levelig temperatur ute, så er det bare å nyte dagene ute denne helga. Ny kuldeperiode er i sikte lover Hr Yr. Akkurat det kan jeg styre meg for altså. 

pus katt kattepus pusekatt

Jeg fikk pakke i posten på torsdag. Jeg hadde bestilt meg tre dressjakker og regnet med at jeg ikke likte to av dem, eller at de ikke passet. Så de skulle returneres. Men når de kom så passet det knallbra alle sammen. Så nå må jeg bare ned et par kilo, så den trange dressbuksa jeg kjøpte i romjula passer også. Nå har jeg jo så mange stilige klær så jeg trenger ikke kjøpe penklær før i 2090. Å ja, jeg har tenkt å leve så lenge ja.

pus katt kattepus pusekatt

Om noen måneder så er det kjole dager på jobb igjen. Etter 17. mai og ut august så går vi for kjole. Ikke sant Mari? Kanskje vi får lurt med oss resten av jentene på jobben også. Dressjakke er en høydare for kjoler også. Nå mangler jeg bare klikkesko eller støvletter eller noe i den dur. Kanskje 2024 skal bli året jeg går for stil, i det minste på jobb...

pus katt kattepus pusekatt

Kattene, ja i allefall gutta da har vært noen minutter ute. På torsdag var de jammen ute en times tid, men stilte raskt opp da mamma skulle bort for å tenne i vedovnen før jeg kom hjem fra jobb. Hundene var ute i hundegården når jeg var på jobb. De hadde lyst til å ut på onsdag ogsså, men da syntes jeg det var litt i kaldeste laget. Det et er ikke noe vits i å være ute om de bare skal ligge inne i hundehuset under varmelampa.

pus katt kattepus pusekatt

Etter en dag på musejakt så er det jammen godt å ta det litt med ro på kvelden. Nyt helga!


4 kommentarer:

  1. Fint att de passade så bra alla tre och om du går in för en lite tjusigare stil så kommer de säkert till användning. Kanske får du med dig dina kvinnliga arbetskollegor på att använda kjol eller klänning :D

    SvarSlett
  2. Good job on the shopping! Your cats sure do look most cozy and warm!

    SvarSlett
  3. Så bra da, for da har du finklær i lange tider :)

    SvarSlett
  4. I'm generally not so worried about stylish, but sometimes it's necessary.

    If your cats stay busy hunting mice, I'm glad they get warm naps. Thank you for linking up with Feline Friday!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...