mandag 8. januar 2024

Nyttårsaften

 

Det var mye som skjedde på nyttårsaften før det var på tide å titte etter noen raketter. Jeg hadde en runde på ski med Pink, det kunne du lese om i går. Jeg plukket opp Dua mi, for vi skulle tilbringe nyttårsaften sammen. Tenk så heldig jeg var som fikk besøk av henne. Vår nyttårsmeny besto av julepølse, kokt potet og ertestuing.


Etter middag og litt desert så ble det badekaret med Lano for liten og Lano for stor. Hun har blitt så stor nå at hun har skjønt å skru på og av korker. 


Det har hun ikke gjort tidligere når hun har badet her, men hun kan ha gjort det hjemme hos seg selv. Det var veldig gøy å skru av og på lokket og fylle krukka med vann, for å tømme det ut igjen.


Skøyeren til bestemor det. Hun er bare blid her og er veldig til å ape etter det en gjør og sier.


Storkoser seg med mye vann som hun kan sprute med.


Ferdig! Da drar hun opp proppen og står klar for å bli løftet opp i håndkle.

fingre og tær

Er jeg ikke rask nok så kommer beinet på kanten også. Hun har nok samme dose tålmodighet som meg og mamman sin. Slett ikke mye med andre ord.


Flink jente til å pusse tennene sine er hun også, til og med jekslene får en puss. Så er det på med pysj og på tide å finne senga. Vi var så heldige å få med oss 3-4 raketter som ble avfyrt til glede for andre unger på andre siden av elva. Så da har hun fått med seg alt som er verdt å få med seg på en nyttårsaften. Klokka 20 så sov hun i senga si og jeg hadde resten av kvelden til litt tv titting, lesing og litt surfing på sosiale medier.

nyttårsaften

Det var ikke mange rakettene klokka 24 heller. Jeg bor på et veldig fredelig sted sånn sett. De få som var var ikke så gode å få tatt noe bilder av, for snøen lavet ned i rikt monn hele kvelden egentlig.

nyttårsaften

Jeg gikk ut på verandaen for å ta bildene, men gikk fort inn igjen. Det var ingen fornøyelse å stå der, surt og snødrev. Jeg kunne hentet meg jakke, men jeg måtte jo følge med om Sofie voknet. Da var det jo like greit å gå inn for å varme seg mellom slagene. Fem over tolv var siste raketten avfyrt og julefreden senket seg igjen.

nyttårsaften

Jeg har sans for raketter jeg, men det er så mange som slett ikke skulle hatt de i sin besittelse, så jeg støtter forslaget om offentlig oppskyting og forbud mot privatoppskyting. Du vil alltids ha de som bare må gjøre det av likevel, men man får begrenset skadeomfanget mye.

nyttårsaften

Det var et par naboer som hadde slike ildkuler som lyste lenge på bakken. Jeg hørte ikke at det kom noe lyd fra dem. Eller kanskje det var to UFOer som landet? I år skal jeg bli feitere, latere og full av humørsvigninger samt unngå frisk luft, sol og fysisk aktivitet. Med tanke på hvor dårlig det pleier å gå med nyttårsforsettene mine satser jeg på at det slår feil i år også.



9 kommentarer:

  1. Det hørtes ut som et flott nyttårsforsett. Da er det lettere å lykkes, og det er jo en god ting :)

    SvarSlett
  2. Vilken lycka som den ungen utstrålar när hon får bada :D Men hon verkar vara glad för det mesta. Jag hoppas att det går som vanligt med dina nyårslöften och att inget av dem slår in :D Jag slutade med nyårslöften för många år sedan.

    SvarSlett
  3. That happy smile is so pretty and she always makes us smile too.

    SvarSlett
  4. What an adorable child!
    Thank you for sharing at https://image-in-ing.blogspot.com/2024/01/metz-cathedral-gothic-masterpiece-known.html

    SvarSlett
  5. Loved your new year resolution!
    Happy new year!

    SvarSlett
  6. That was a lovely evening. I need to take a leaf from your book and make that kind of resolution.

    SvarSlett
  7. What a nice photos. I love it and wish you a happy New Year.
    https://momentsfrozentime.blogspot.com/

    SvarSlett
  8. Your grand is so beautiful. Just a happy one too. What a wonderful New Year.

    Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

    Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  9. I enjoyed seeing and hearing some of your New Year evening. Mine was quiet, and no fireworks. There were some earlier in the week. I spent it being lazy. Adorable baby girl. I miss those bath times and the giggles when they get to the age of playing in the tub.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...