fredag 26. januar 2024

Ny stil på gang

 fullmåne vinter

Nå er øyeblikkelig januar over og skal man ha litt tid på seg for å bygge sommerkroppen, så må man starte snart. Torsdag er det ny måned, men jeg har tenkt å starte allerede på mandag. Jeg fikk mail i ettermiddag om at de nye skoene og støvlettene vil bli levert på mandag. Så da starter jeg et nytt og bedre liv på mandag, med ny stil, litt mer gjennomtenkt trening og fremdeles spise det jeg har lyst på. Man kan ikke gape over for mye om gangen, og det er mye god mat om man kutter ut godteri.

fullmåne vinter

I går var det fullmåne, i dag snør det. I morgen har jeg skiplaner på formiddagen, så jeg håper de kjører løype, ellers kan runden bli tung. På kvelden skal jeg møte Kjersti og spise middag før vi skal på show. 

fullmåne vinter

Så i morgen kjører jeg stil tror jeg, det blir dressjakke. Kjersti pynter seg hver gang vi er ute på noe, så jeg får ikke skille meg ut akkurat. I lunsjen i dag ble det snakk om å komme igang med trening. De fleste syntes det var tungt å komme seg ut døra og komme igang. Jeg trenger ikke ut døra for jeg har både romaskin, pressbenk og rockering hjemme. Så kanskje det blir litt trening i februar.

fullmåne vinter

Om fire måneder er det kjoletid på jobben, da hadde det vært gøy å kjøpt seg noen nye kjoler også. Jeg bør rydde litt i klesskapet framover for å få oversikt over hva jeg egentlig har og ikke har. Kanskje jeg skal starte med svømming en dag i uka. Synd det er såpass langt til Furumo, for Ringeriksbadet er helt ubrukelig. Skal jeg først svømme så skal jeg da ha boblebad etterpå. Kjapt sjekking av åpningstidene så blir det kanskje torsdager. Da er de oppe til halv ni om kvelden.

fullmåne vinter

Men stemninger og formidling av hverdagen kommer jeg til å fortsette med. Må jo lande litt i sofaen før en hopper i køya til kvelds. Da er det godt å holde på med dagens bilder, eller gårsdagens bilder for den saks skyld. Februar holder på å fylle seg opp med planer også. Så dette blir et spennende år om alt slår til.

fullmåne vinter

Det er sjelden det er så mye tåke i januar. Enten det eller så er det bare jeg som ikke husker særlig godt. Men tåka er det liksom høsten som styrer med, ikke midt på vinteren.

fullmåne vinter

Året mitt skal ikke tåkelegges i år, i år skal alle muligheter gripes og utnyttes. I fjor hadde jeg store planer som ikke gikk helt min vei. Nå er det nytt år og nye planer. Man kan ikke henge fast i gamle planer som ikke fungerte. Jeg bruker ikke energi på ting jeg ikke kommer noen vei med. God helg da dere, lag dere ei god helg!







14 kommentarer:

  1. Når vi kjørte hjem i går kveld sånn i 19.00 tiden var det så tåka at vi så knapt veien foran oss. Det var skikkelig guffent. Flotte bilder av månen og tåka.
    Ja, det kommer alltid en ny måned og nye muligheter!

    SvarSlett
  2. A lovely tone in the snowscape

    SvarSlett
  3. ...I love your winter wonderland!

    SvarSlett
  4. You are super optimistic and that is good. I hope your February turns out great for you. Love all your beautiful photographs of the low hanging sun and the fog.

    SvarSlett
  5. Those photos are terrific! Yes, the warm season will be here before you know it!

    SvarSlett
  6. Magnificent wintry nature shots ~ hugs,

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  7. Good for you to have plans for the year. I'm hoping you achieve all of them! Keep us posted on how you are doing.

    SvarSlett
  8. You sound so adventurous with all your winter activities! Good for you for staying active in the winter.

    SvarSlett
  9. The photos of the fog and winter landscape are absolutely breathtaking.
    Your adventurous spirit is inspiring, Lillian!

    Hugs and blessings

    SvarSlett
  10. Lycka till med allt det nya i livet och med alla planer :D

    SvarSlett
  11. I love how you speak about your plans and wishes. Your words are full of optimism and
    this is so important.
    I share a video with you. Sometimes the ways are easier than we think!
    https://www.youtube.com/watch?v=dltL0mL_2wc

    Have a fine weekend. ❤️😘

    SvarSlett
  12. It's good to plan, and work toward those plans now. Your photos are always so pretty!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...