tirsdag 2. november 2021

Läsa hör hösten till

nyper høstblader

Att läsa hör hösten till, vilken genre väljer du?

Jeg leser mye egentlig, forskjellige sjangere. Det er litt sånn med bøker som med filmer, man må være i samme stemningen som boka man leser eller filmen man skal se. Noen ganger trenger man litt spenning, andre ganger trenger man litt sånn feelgood sak. Sånt man ikke trenger å tenke og følge med 100% hele tiden. Det er godt å slappe av med ei bok på sengekanten når en skal sove eller når en ligger i badekaret om kvelden. Har jeg fri så leser jeg litt på dagtid også. Det blir ei bok eller to i uka. Er det dårlig vær så kan det bli tre også.


Denne boka hoder jeg på med nå, det er en dokumentar om samspillet mellom en politispaner og en kriminell skrevet av en som har fått lov å følge dem i hverdagen. Boka er veldig bra så langt i det minste. Om du vil ha noen lesetips kan du sjekke ut bøkene jeg har så langt HER.

Sara Madeleine kommer med ny bloggutmaning. "Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit."

2 kommentarer:

  1. I'm reading: Gods of Jade and Shadow. Thanks for your blog visit.

    SvarSlett
  2. Jeg er også glad i å lese bøker og leser også mye. Jeg er mest glad i historie, men det er er det også et hav av bøker å lese.

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...