søndag 21. november 2021

Uka som gikk #46

furukvist

Akkurat nå skulle jeg ønske det var vinter. Natt til mandag hadde det kommet et lite dryss med snø, men et døgn etterpå var det regnet bort igjen.

snø bil

Ukens Oliver

pus katt kattepus pusekatte

Ja Oliver har vært på nye veier. Mandag kveld skulle jeg og Ingun gå tur rundt Bjørneplassen. Oliver pleier jo å bli med på tur, men han pleier også å snu når jeg nærmer meg riksveien.. Men ikke på mandag gitt.. Det kom ikke en bil når jeg krysset veien, så da løp Oliver over veien etter meg. Det så ut som han tok en stopp ved huset på andre siden av veien, men jammen så kom han tøflende etter helt til veien gikk opp til Ingun. 

Der sto det en tømmerhenger parkert så jeg fikk bindt hundene så jeg fikk lokket han til meg. Med godt tak i katten ringte jeg til pappa for å høre om han kunne tenke seg å hente Oliver. Jeg hadde ikke særlig trua på at han orket å gå hele runden og ikke var det særlig trygt heller å gå såpass langt langs en vei det kommer biler fra tid til annen. 

Pappa kom og Oliver endte opp i bilen og valset den rundt helt til de var hjemme igjen. Det ble kjørt både blinklys og vindusviskere. Han er flink til å passe seg for biler, så jeg måtte virkelig holde han når bilen parkerte til jeg fikk lukket døra etter han. Det er vel ingen som er så smidig og sleip å holde som en katt som ikke vil.

Ukens vindvær

vindfall

Bringer meg videre til neste kategori...

Ukens drivhus 

drivhus

Jeg tror kanskje ikke jeg behøver å forklare at jeg ikke har noe gartnerplaner for neste år...

Ukens middag

middag

Nannbrød, guakamåle, kyllingfile, paprika, løk og spiat. Aldeles nydelig og selvkomponert.

Ukens arbeid 
Når en plutselig oppdager at ting ikke stemte helt i januar, da er det bare å starte litt avstemming da. Avstemminger er vel det jeg liker aller minst med regnskapsjobbing. Men jeg skal på HMS-kurs utover, det gleder jeg meg til.

Ukens handletur 

julenisser

Siden de dusjer etter jobb de som er i produksjonen, så trenger de håndklær. Etter jobb på tirsdag tok jeg en tur innom Europris og hamstret en god bunke med håndklær, samt noen andre småting vi trengs. Til tross for at det snart er midt i november, så syntes jeg det var veldig lite julepynt og nisser egentlig. 

hønefoss



Ukens måneskinnstur

måneskinn

Til tross for litt vindvær så ble det måneskinnstur på meg og Ingun fredag kveld.

Ukens anbefaling skal prøves ut i ettermiddag
Det er en som ikke tar juleferie. Saint Nicholas, Kris Kringle, Father Christmas eller Julenissen. Kjær mann har mange navn og alle får møte ham under Jul i Vinterland. Følg skiltene mot Nordpolen til du finner et lite hus. Der sitter Julenissen og tar imot besøk mellom kl. 12:00-19:00 i hverdager, og 11:00-19:00 lørdag og søndag. Snill eller slem, stor eller liten. Nissen lytter til alle ønsker og hemmeligheter.

Ukens generelle tips 

3 kommentarer:

  1. Nej, så tråkigt med växthuset! Det har blåst ordentligt här också. Det tog en timme att städa tomten igår från välta saker, kringblåsta krukor och fågelmatare.
    Katter är ju otroliga. Fint att din pappa kunde hämta.
    Allt gott
    /Anette

    SvarSlett
  2. Stackars Oliver som så gärna ville hänga med på tur och blev instoppad i en bil i stället. Han förstår nog inte att det var för hans bästa och med omtanke från dig och din pappa.
    Jättetrist att växthuset blåste sönder. Du som slet så hårt för att bygga det. Kanske kan du odla en del godsaker i alla fall men det lär nog inte växa lika bra.

    SvarSlett
  3. Så trist med drivhuset ditt da!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...