mandag 1. november 2021

Klocka på vintertid

heks halloween kosteskaft

Första november idag, och du vaknar upp med en klocka på vintertid. Hur känns det?

Ja hvordan kjennes det egentlig? Jeg liker mye bedre å stille klokka tilbake enn å stille den fram. Men for å være ærlig så er det helt idiotisk å stille denne klokka fram og tilbake flere ganger i året. Det er egentlig ganske idiotisk at vi har hver vår tidssone også. Klokkeslett er jo bare for at to skal kunne bli enige om å møtes samtidig. Vi hadde egentlig ikke trengt å ha datoer og måneder heller. Vi kunne forholdt oss til dagen i året og årstallet. 

heks Blokksberg halloween

I dag er årets 305. dag og spesielle ting som har skjedd 1. november andre år. Blant annet i år 79 ble Pompeii ble begravd i aske og pimpstein fra vulkanen Vesuv. I 1755 I Portugal ble Lisboa ram­met av et stort jordskjelv - Mer enn 50.000 mennesker omkom.

heks halloween

Som du skjønner så blir det en bloggutfordring på temaer i november. Planen er nå å flette inn det jeg har holdt på med, forhåpentligvis med vinkling på dagens spørsmål eller oppfordring. Så får vi nå se hvordan det går.

Sara Madeleine kommer med ny bloggutmaning. "Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit."

2 kommentarer:

  1. Sant nok, men jeg fortetrekker sommertid. Var det opp til meg kunne vi godt hatt den hele året. For det blir bare for dumt å skru klokka frem og tilbake to ganger i året. Heldigvis skal ikke jeg bestemme det ;)

    SvarSlett
  2. Jag hoppas att det blir vintertiden, som ju är normaltiden, det blir beslut om. Men det har ingen jättestor betydelse för min del. Det har gjorts studier som visar att vi behöver ha ljusare morgnar den här tiden för vår psykiska hälsa men jag vet inte hur stor betydelse den timmen har. Det blir som det blir.

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!