søndag 31. oktober 2021

Uka som gikk #43

halloween

Ja så er det den beryktede halloween igjen. Jeg har ikke sans for at ungene skal løpe fra dør til dør og tigge godteri, men man kan da ha det gøy med visse remedier av likevel. Kan man ikke?

kattepus batman

Lurven var derimot ikke særlig fornøyd som Batman...

heks på sopelime

Jeg syntes det ble litt langtekkelig å sitte der, så jeg skaffet meg stedfortreder.

islandshest

Ukens favoritt dag 
Jeg tror ikke jeg har vært oppe på noen hesterygg de siste ti årene, men når man hinter om at man har lyst til å være med en runde når noen frister med hesteører på snapper som blir lagt ut. Da er det jammen flaks at man har noen timer å gå på til avspasering. 

hester

Planer er lagt for tider som kommer, med lysere kvelder når vi har rundet nyttår. Takk for en veldig hyggelig tur Åse.

Ukens julebordkropp

leonberger golden retriever

På lørdag tok jeg på meg klokka for å måle aktiviteten min, planen er å bruke den hele tiden framover mot julebordet, så har en litt motivasjon for aktiviteten framover. Lørdag ble det brakstart med 27 380 skritt før jeg fant senga. Søndag ble litt roligere med bare 10 591 skritt. Mandag og egentlig ukas start endte med 18 121 skritt. Så siste uka har jeg altså gått 121 485 skritt, når kalenderen viser lørdag kveld. 

Ukens arbeid 
Denne uka har det gått i avstemming, eller rettere sagt skulle dreid seg om avstemming. Men jeg har ikke fått gjort så mye som jeg har tenkt på den, og neste uke er det månedsavslutning å ta tak i.

Ukens tur 

finsk spets norsk elghund grå

Uka startet bra med Blystarunden på Sokna med Wenche Lill, Garm og Virre. Bella ble tatt med storm og begge satte stor pris på nytt turselskap. Det ble seks kilometer og jammen ble det mørkt før vi var tilbake til bilen.

blystadrunden kart


Ukens sosiale happening


Fredag kveld var Patran med meg og Helle på kino for å se Nordsjøen, spise biff på Pampas etterpå og stort sett nyte kvelden. Det var veldig hyggelig og latteren satt løst. Men filmen var en skuffelse Var ingen høydare det for å si det sånn

Ukens generelle tips 


 

3 kommentarer:

 1. Jag bryr mig inte om halloween men tycker ändå att det är kul för de som gillar det. Vi hade några kalas med halloweentema när yngsta dottern var liten eftersom hon fyller år den tiden men nu låter jag andra fira och tycker att det är ganska skönt att slippa.

  SvarSlett
 2. I love all the Halloween decorations. So fun. Good job and a huge awww.

  Love the Love Is. Perfect.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. ♥

  SvarSlett
 3. Great HALLOWEEN share! I LOVE Love is...so that was sweet to see. Have a beautiful new week. Enjoy this new month as well.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!