fredag 15. oktober 2021

Fem en fredag #41Planering

kose seg pus katt

Vad står på agendan idag?
Etter jobb var jeg på kino og så dokumentaren om Aksel Lund Svindal. Jeg synes filmen var bra, det var godt dokumentert om hvor fokusert og målrettet han var for å komme seg dit han var på toppen av karrieren sin. Hvor mye jobb for å komme tilbake etter alvorlige skader gang på gang. Det som overrasket meg mest var hvor vanvittig mange timer han tilbragte på sykkel.

blekksopp

Vad har du fått boka om i veckan?
Jeg har bare lagt planer og kjøpt billetter denne uka. Jeg har snørt sammen alle trådene til firmaets julebord. Sted og aktiviteter, all planlegging og forarbeidet er i boks denne uka. Små breefinger for å sjekke om Vibecke også syntes ting var greit. Så nå er dato og overnatting booket.

blekksopp

Vad vill du stryka i helgen?
Nei det er ikke ofte jeg trenger å stryke ting, for jeg er flink til å si nei til ting jeg ikke har lyst til. Så jeg må nok gå for dårlig vær jeg også.

blekksopp

Vad har du på planeringsstadiet?
Julebordkroppen kort sagt. 

blekksopp

Hur planerad är du vanligtvis?
Jeg liker egentlig å ha oversikt over hva jeg skal, men jeg trenger ikke planlegge ting for å gjøre ting. Jeg er impulsiv, men jeg synes det er greit å booke inn ting så jeg har noe å se fram til. Rutiner og struktur på en måte, men ting skjærer seg ikke om det ikke helt går som jeg har tenkt. For jeg er flink til å ta ting på sparket, tenke raskt for å finne en ny løsning.

blekksopp

Det er Fem en fredag med Elisa Matilda, i dag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Da er det bare å slå seg løs på dagens spørsmål...

6 kommentarer:

 1. Vilka roliga svambilder! De ser ut som små oknytt eller muminfolk. Trevlig helg!

  SvarSlett
 2. Härliga bilder. Julbord, ja nu börjar det planeras, tiden går fort. Ha en fin helg

  SvarSlett
 3. tror det är bläcksvamp, och ed dam sa att de är ätbara, grannen hade i gräsmattan, ska blockas snabbt.

  SvarSlett
 4. Jeg tror at jeg skal se den filmen om Aksel Lund Svindal jeg også. Det er utrolig at han klarte komme tilbake gang etter gang med de skadene.

  SvarSlett
 5. Ja tänk, i år blir det julbord igen! En av de få saker jag är avundsjuk på dem som arbetar och förtjänar ett riktigt gott julbord. Fina bläcksvampar du visar, du äter dem inte? Det gör jag...

  SvarSlett
 6. Fjällig bläcksvamp är en otroligt spännande svamp som börjar med de små vita, ätliga exemplaren och slutar i en svart, kladdig hög på marken. Kul att du fick med alla stadier av dem. Du vet förmodligen att du inte ska plocka dem för att äta när de har minsta lilla färgskiftning.
  Julbord var något jag brukade se fram emot men nu är det ganska många år sedan jag hade den upplevelsen.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!