søndag 10. oktober 2021

Uka som gikk #40

skautur

Ja hva skal man nå si når ennå en uke har passert. Hvor fornøyd er jeg med denne uka da? Jeg har jo  holdt på med litt disse dagene. Ellers hadde det blitt ganske kjedelige dager om man skulle stå opp, spise frokost, dra på jobb, kjøre hjem, spise middag og sette seg foran tv'n før en legger seg. Noen har faktisk et så kjedelige liv, og de synes til og med at det er interessant.

pus katt kattepus pusekatt

Oliver og Lurven ser lettere oppgitte ut når de konstaterer at det fortsatt regner... Uka startet med øsende regnvær, eller du kan jo si at forrige uke ble avsluttet med bøttende regnvær. På mandag var det månedsavslutning på gang og nok å henge fingrene i resten av uka.

vær

Når søndagsværet viser slike tilstander så er det helt greit å finne på noe inne. Kanskje jeg skal prøve slik slaraffensøndag som mange har? Ja for noen langtur blir det definitivt ikke i dag. Jeg kan jo kalle det restitusjonsdag så høres det litt bedre ut. 

leonberger flat coated retriever

Ukens selfie med selvutløser
Ikke alltid like enkelt å ta selfier når man har med seg slike firbeinte følgesvenner. Første bildet går rimelig greit som regel.

leonberger flat coated retriever

Det andre kan også gå rimelig greit.

leonberger

Så skjærer det seg og det må noen små justeringer til før vi kan fortsette.

flat coated retriever

Men alt i alt ble det da noen jeg var rimelig fornøyd med.

Ukens soloppgang

soloppgang

Når man tidligere sto opp med soloppgangen, så er man nå vel i gang med arbeidsdagen når det er soloppgang.

Ukens overraskelse 
Jeg havnet brått i julebords komitéen på jobben.

orrhanefjær golden retriever

Ukens arbeid 
Ja jobber en egentlig med økonomi eller er man rørlegger? På tirsdag så ble det vått i gangen da vaskemannen hadde satt på moppemaskinen til vask. Grus og loe tetter det meste av sluk når det ikke blir rensket opp. Så jeg tømte reine mopper på gulvet så de sugde opp det meste av vannet og med litt lirking og lurking så fikk jeg tømt maskinen for vann, men moppene som ikke var skyllet fikk ligge der til vaskemannen kom tilbake seinere i uka. Torsdag kveld fant jeg ut at jeg trengte å klippe meg litt. Utrolig slitte tupper, så da leika jeg litt frisør så det skulle bli ganske javnt igjen. Nei hvem trenger egentlig fagfolk?

Ukens opptur 

Holleia leonberger golden retriever

Merethe og Marius kom en tur i helga, jeg skulle fore noen værer i helga. På lørdag gikk jeg og Marius en runde på Holleia i tåkehav. Godt en er ganske kjent der.

Ukas vaksine
De fire nordiske landene har fire ulike råd for vaksine. Til tross for at de har det samme datagrunnlaget, har Norge, Sverige, Danmark og Finland fire forskjellige råd om hvordan vaksine skal brukes nå. FHI presiserer at alle de nordiske landene planla å gå gjøre sine vurderinger kjent omtrent samtidig, men har noe forskjellig vurdering av tiltak, basert på smittesituasjon, vaksinasjonsdekning og hvilke vaksiner som er benyttet. Når alle er enige, da skal jeg vaksinere meg.

Ukens generelle tips 

2 kommentarer:

  1. Ukene fyker av sted..har vært mye regn her om dagen også, men heldigvis meldt noe sol i morgen :) Flotte bilder av deg, både med og uten dyr..er nok ikke like enkelt når "alle skal med "nei..hehe... Ønsker deg ei fin kommende uke <3

    SvarSlett
  2. Vilka toppenfina bilder med självutlösaren. Även de som inte blev riktigt som det var meningen blev väldigt bra :D Bilden med dimman är magiskt vacker också. Visst är det trist när en hel helg dränks i regn men jag har lyckats hitta små luckor i regnande och kanske har jag haft fler fina dagar än du också. Dagarna flyter på och man får försöka göra dem så bra man kan.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...