onsdag 13. oktober 2021

Another day in paradise

 leonberger

Alle dager med oppholdsvær er vel en dag i paradis. Ja også en dag det ikke blåser storm med orkan i kastene, det er også en annen dag i paradis. Etter dagsformen varierer det litt på hva som er pardis eller ei. Noen ganger skal det litt mer til enn andre ganger. Men en dag i skauen med hunder er tilnærmet paradis hver gang.

høst

Paradis er vel ingen statisk situasjon, det er langtfra naturen heller. Hver dag så har den skiftet farge og det blir færre og færre blader på trærne. og nå som det har vært frost om nettene, så kan jeg snart ta bilder av istapper og frostroser.

leonberger

Til hundenes store glede er det ennå igjen blåbær på risene. Sikkert enklere for dem å spise når bladene har falt av.

leonberger spiser blåbær

Bella spiser så si alt av bær, til og med tyttebær.

cockerspaniel

Ronja er mer beskjeden og går kun for blåbær.

tyttebær

Det beste i livet er gratis, i alle fall når en bor slik som jeg bor. Bare ta med seg hunder og snøre på seg skoa, legge i vei oppover i skauen med fotoapparatet. Det er ikke bare jeg som nyter det. Utover høsten nå så har jeg kjøpt noen billetter, så det blir jammen litt aktiviteter i urbane strøk også. Må jo finne på litt, så ikke livet bare seiler av sted uten at man har noe å tenke tilbake på.

rognebær

Bare å nyte! Halvveis til helga!
3 kommentarer:

 1. Paradise indeed. I would love to come along. I wouldn't be able to keep up with you, but I'd try.

  Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

  Have a fabulous Wordless Wednesday. Scritches to the pups. ♥

  SvarSlett
 2. Jag håller verkligen med om att det är ett paradis du bor i och gör utflykter i. Inte mycket ger lika mycket lycka som att vara ute i naturen, ensam eller med någon/några man tycker om. Det kan vara både hundar och människor. Jag ser också fram mot att fota frost och istappar :D

  SvarSlett
 3. You do live a wonderful life in Paradise.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!