tirsdag 19. oktober 2021

Når poenget er ett bilde

 leonberger flat coated retriever golden retriever

Jeg har ikke vært så mye rundt på gruppa siste året, men jammen var det blitt ganske gjengrodd der siden sist. Nå var alle buskene over meg og de var blitt rimelig tette i tillegg. 

golden retriever flat coated retriever

Hailey er stort sett våt bestandig på tur, vi passerer jo tross alt en bekk eller to når vi skal opp i skauen.

leonberger

Jeg må jo si jeg ble lettere betenkt for bildet jeg hadde plan om å ta av Bella, jeg hadde håpet hun klarte å holde seg rimelig tørr til det var overstått.

leonberger flat coated retriever golden retriever

Tidligere var det mange flotte steder å ta bilder med en fin bakgrunn på denne runden, men nå var det ikke mange egnede steder igjen fant jeg ut. I tillegg til at alle høstfargene var borte omtrent, så fikk jeg heller satse på det siste stedet som ligger på hjemveien, men da er det også større sjanse for at hun blir våtere.

leonberger

Så nærmer vi oss siste stedet som egner seg best. Om dette ikke blir bra må jeg ta henne med på et annet sted aleine, så hun i det minste hoder seg tørr til jeg har knipset ferdig.

golden retriever

Hailey nyter utsikten utover byga, før hun får beskjed om å flytte seg.

leonberger

Ögonglimtens Wake Me Up "Bella" 2,5 år og når man har planer om litt valper til neste år så må man ta en tur til skogs for å finne en fin plass. Bakgrunn er jo halve bildet. Jeg har også igjen øyenlysing før jeg kan juble. Men jeg har nå funnet en flott partner til henne, så om alt klaffer blir det en 7-8 timers kjøretur på nyåret. Blir spennende framover nå...


5 kommentarer:

 1. Flotte bilder av dem! Ja, det er ikke så mye høstfarger igjen her heller, men det er da noen. Her kom det snø i natt, men noen av bladene sitter fortsatt på trærne.

  SvarSlett
 2. I would love to join you and your precious pups. So beautiful.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to the pups. ♥

  SvarSlett
 3. Den här tiden på året är det blött nästan jämt så det är inte lätt att hålla hundarna torra. Men fina bilder blev det i alla fall och Bella är så fin så ingen hanhund kan undgå att falla för henne :D

  SvarSlett
 4. I, too, would love to join you and your gorgeous pups!

  Love the beautiful photos.

  SvarSlett
 5. ...beautiful images of this rugged landscape, I miss seeing trees! Thanks for taking me along.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!