fredag 8. oktober 2021

Fem en fredag #40Känslostatus

sauer

Det er noen helger siden jeg var saue passer sist, men i morgen og søndag skal jeg servere litt foring til dem igjen og ikke minst ta noen bilder om det er oppholdsvær. Det er jo lov å håpe på fint fotovær. Denne gangen vil det være lite med ull på bildene, for hele gjengen er nyklippede og forhåpentligvis fine i sveisen.

sau

Jeg får besøk av Merethe og Marius så i helga har jeg selskap i tillegg. Jeg og Bella skal på vår andre utstilling, så jeg tror det blir en bra helg.

sauer

Hur mycket har du skrattat i veckan?
Jeg har egentlig koset meg veldig denne uka jeg. Vi ler mye på jobb og hjemme så går jeg vel ikke akkurat å ler for meg selv. Men jeg kan da småhumre litt når jeg leser noe morsomt eller ser noe morsomt på film.

När har du känt dig som sämst?
Jeg gjør egentlig aldri det. Det må i såfall være på torsdag kveld da jeg fant ut at håret var veldig slitt i tuppene, så da fant jeg fram saks og klippet av noen centimeter. Om man er litt sliten og lei etter månedsavslutninger på jobb og endel som burde vært gjort... ja da er det bare å...

Vad har fått dig att byta humör?
Jeg er veldig flink til å legge fra meg jobben på jobben og ikke tenke på den hjemme. Er man litt sliten eller ikke er i så godt hummør så hjelper det alltid med et varmt bad i badekar og en god bok med en brusboks på kanten. Da går det fort en time.

Vilken dag fick dig att längta till helg?
Jeg lengter ikke så mye til helg nå, for nå har det regnet og da er det ikke så mye å finne på uansett. Men denne helga her har jeg mange planer, så da er det kjekt at det er helg i morgen.

Vad skulle du ge för betyg på veckan?
Rett og slett midt på treet

sauer

Det er Fem en fredag med Elisa Matilda, i dag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Da er det bare å slå seg løs på dagens spørsmål...

sauer


8 kommentarer:

  1. Det där med att lämna jobbet på jobbet, det är många alldeles för dåliga på! Men det är ju viktigt!

    SvarSlett
  2. maken har jobbat hemma över ett år, nu är han på kontoret igen

    SvarSlett
  3. Vad kul att du får sällskap i helgen och vad spännande med utställningen. Jag håller tummarna för att Bella får ett fint omdöme.

    SvarSlett
  4. Här har vi många saker gemensamt - att inte ta med sig jobbet hem, att lägga sig i ett väldoftande skumbad med en god bok (och en vinare). Dessutom var jag också hos frissan idag. Kan inte klippa mig själv, då jag har kort hår;-)
    Håller tummarna att det går bra med Bella i helgen:-)

    SvarSlett
  5. Lykke til på utstilling, og god helg!

    SvarSlett
  6. Åhh vad fina får! Jag blir så avundsjuk. Var tvungen att googla brusboks, ha ha. Tror inte jag har hört det förr.

    SvarSlett
  7. Plötsligt får jag ingen översättning här på din sida, något som kommit automatiskt förut. Nu får jag ha lite gissningslek med vad du skriver,förstår norska så dåligt. Men att du lämnar problemen på jobbet låter mycket bra, jag var egenföretagare under många år och då var det nästan omöjligt att göra det och det sliter på både kroppen och knoppen.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...