torsdag 14. oktober 2021

Viksåsen naturreservat

leonberger viksåsen

Det var en god stund siden jeg og Helle har vært på tur, så på tirsdag møttes vi på Bygger'n på Vik etter jobb for å gå tur i høstsola. Jeg var bare en snartur hjemom for å plukke opp Bella. Vi visste stien skulle gå til Hole skole, men der visste vi også at det går stier på kryss og tvers. Så det var tryggest å starte i andre enden enn ved skolen.

leonberger viksåsen

Jeg har gått der en gang tidligere når jeg holdt på med geocaching, men det er mange år siden. Egentlig burde en gå denne runden mange ganger for det er et veldig fint område med breie stier.

leonberger viksåsen

Etter en halv times tid kom vi ut ved skolen og vurderte om vi skulle ta fortauet tilbake til bilen eller ta stien tilbake også. Eller en av stiene, for det er mange av dem...

leonberger viksåsen

Men en liten treningstur over brua for å kikke på trafikken måtte vi ta. Begge tok brua over veien på strak labb.

leonberger viksåsen

På tilbakeveien var det bare å prøve å huske om man kom fra høyre eller fra venstre.

leonberger viksåsen

Litt posering måtte vi jo få til av kompisene.

leonberger viksåsen

Georg er ikke like tålmodig, så det er bare å knipse løs så lenge det varer. De er riktig fine i sammen og det er virkelig gjensynsglede når de møtes.

leonberger viksåsen

Fine Bellan min

 solnedgang leonberger

Når man kommer over et fint bilde på instagram og finner ut hvor bildet er tatt, ja da må man ta turen selv. Vikåsen naturreservat og Biliåsen landskapsverneområde ligger i Hole kommune i Buskerud og utgjør tilsammen 535 dekar. Områdene ligger rett nord for Vik sentrum og ble fredet 12. februar 1982.

leonberger viksåsen


2 kommentarer:

  1. En fin runda och vad kul för både människor och hundar att få trevligt sällskap :D

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...