mandag 11. oktober 2021

Oppsummering av helga

 leonberger cert utstilling

Veldig fornøyd med at Bella fikk cert på sin tredje utstilling noen sinne. Hun har kun et valpeshow med HP, en juniorutstilling og i går. Når jeg ser hvor lite sosialisert noen hunder er så lurer jeg på hvorfor de er meldt på utstillinger. De hadde hatt stor fordel av litt miljøtrening før de drar hunden inn i en hall.

kuer kalver

Hr Yr har så vidt begynt å mase om at det blir vinter, så jeg får se hvor lang tid det går før denne snøen kommer da. Jeg håper på mange flere snøfrie helger som man kan nyte høstfargene. Men det ser dårlig ut. Endel busker har kastet alle bladene sine allerede.

kuer kalver

Lørdag og søndag skulle jeg gi værene mat og da titter en jo til de andre dyra også. Må jo sjekke om de har det bra når en først har tatt turen ut to ganger om dagen. Søndag morgen ble det mat ved sju tiden i og med at jeg skulle på utstilling med Bella. Men mat fikk de, så de sto ikke sultene til Bonden og Bondekona kom hjem fra hytteturen.

kuer kalver

Jentene var litt skeptiske til kos, de har ikke sett meg siden de var forholdsvis nyfødte så litt skeptisk er sunt.

kuer kalver

Men å bli fotografert ser ut til å være stas, så stas at de til tider var så nærme at de ikke fikk plass i linsa. Været var ikke det helt store på morgenen og når sola visstnok hadde tittet fram på lørdag, ja da var jeg og Marius langt oppe på Holleia i tåkehavet.

kuer kalver

Det må vel bare bli en glad mandag når man har hatt det bra i helga? Merethe og Marius kom en tur så hundene fikk selskap når jeg og Bella var borte. Når man er på utstilling nære ved, så kommer man seg også tidlig hjem. Det var ikke så mye annet å finne på på søndagen. Det småregnet litt og siden vi hadde hatt en runde på Holleia dagen før i forholdsvis myrete område. Da kan en ta det litt med ro søndag ettermiddag. 

sau

Nyklippede flotte jenter som lå og koset seg når jeg lukket opp porten for å gi gutta mat. Jeg var heldig for avløseren fra tidligere i uka hadde gjort klar ei trillebår med silohøy som jeg skulle gi dem. Da hadde jeg ikke noe plunder eller styr i det heletatt. Denne gangen fikk de ikke noe gras av meg, for nå er det ikke særlig med næring i det som står på jordet lenger.

sau

Ha en flott ny uke og lad opp til en ny helg om en fire dagers tid. Tiden går jo så raskt at en knapt henger med. Kalenderen fyller seg opp utover i året, og jeg har begynt med neste år allerede. Jeg har i alle fall bestilt meg en almanakk med egne bilder som pynter opp. 

kuer kalver

4 kommentarer:

 1. Awww, look at all those sweet faces. I'd love to go on an adventure with you and your pups. Such fun.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week. Scritches to all your babies. ♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer med sløyfe da! Det må jo være stas å få det.

  SvarSlett
 3. Grattis till Bella för den fina utmärkelsen och till dig som har varit så bra på att socialisera henne och vänja henne vid alla tänkbara miljöer.

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!