onsdag 27. oktober 2021

Senk skuldrene og lev livet

leonberger cocker spaniel

 Hva vil du oppnå med livet ditt i 2022? Nå er det snart et nytt år og da er det vanlig å tenke over det som har vært og prøve å legge noen planer for neste år. Nei jeg mener ikke nyttårsforsetter, jeg mener rett og slett ettertanke over sitt eget liv.

leonberger

Det gjør jeg nemlig. Har vel aldri hatt høye skuldre i hele mitt liv. Nei store bekymringer får andre ta seg av. Lev livet har jeg gjort de siste årene. Det har vært alt for mange situasjoner tidligere som ikke har vært som forventet, forutsett eller som jeg har angret på. Så det tilhører fortiden. Nå gripes sjansen begjærlig.

leonberger

Gjør som Bella, slå ut pelsen og løp alt du orker. Ikke bry deg det døyt om hva andre måtte mene. 

leonberger

Jeg har hatt et slikt år i år. Et aktivt år hvor jeg har tatt hver sjanse jeg har fått og prøvd å få mest mulig ut av den. Sommerferien min var helt utrolig og jeg har hatt mange flotte fjellturer etterpå.

leonberger

Jeg har vært på kulturelle arrangementer og jeg har vært på kino. De to månedene som er igjen av dette året skal også nytes og hver sjanse skal gripes. Planer skal legges og forhåpentligvis gjennomføres. For neste år skal bli bedre enn i år. Skal det ikke? Man må da ha den holdningen at man ikke har opplevd det beste i livet ennå...

engelsk cocker spaniel

Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal tenke tilbake på livet mitt og tenke... hvorfor sa jeg ikke ja til det, hvorfor gjorde jeg det, hva annet har jeg gått glipp av. Jeg vil ikke se tilbake på et liv som har foregått i sofaen med tv titting. 

leonberger

Det er ikke så viktig om man ikke konkluderer, for planer er til for å endres. Poenget er å være bevisst på egne handlinger og avgjørelser. Være åpen for mulighetene og sjansene som byr seg. Ta litt bevisste valg, men ikke utelat tilfeldighetene... skjebnen har en liten finger med i det meste...

leonberger blåbær

Antioksidanter er viktig i kostholdet.


4 kommentarer:

 1. Sant nok! Det hjelper ikke å angre på ting en ikke får gjort noe med, men en kan lære noe av det.

  SvarSlett
 2. Fint att blicka framåt och se det som ska bli som något bra, istället för att älta det som inte var bra.

  SvarSlett
 3. I think you and your babies are living large. I enjoy your adventures and I know your babies do too. Always look forward, but it doesn't hurt to learn from the past.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous day. Scritches to your babes. ♥

  SvarSlett
 4. Jag har haft ett fint år med en fantastisk sommar så jag är väldigt nöjd med hur det blev. Hur det ska bli nästa år vet jag inte så mycket om. Det blir som det blir men några resor inom landet blir det säkert. Det är ganska skönt att veta att när lusten kommer så kan jag göra det jag känner för. Det gäller att göra det bästa av de möjligheter man har och jag tycker att jag är ganska bra på det :D

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...