søndag 7. november 2021

Uka som gikk #44

stokkand

Med mye å gjøre på jobb og småregn på ettermiddagene, er det ikke det helt store å fortelle fra denne uka her. Blir sikkert mer neste uke... kanskje...

Ukens middag 

fajitas
   
Fajitas ble middagen på tirsdag. Det ble også lunsjen på onsdag forøvrig.

Ukens favoritt dag 
                 På søndag, sist helg, ble avsluttet med en tur til Merethe og Marius sammen med Patran. En liten runde i Gjerdrumsdypeskoger og middag etterpå gjorde godt. I går ble det en runde på Holleia i solskinn, mens tåka lå nede i bygda.
      
nattehimmel
     
Ukens arbeid 
Forholdsvis mye å gjøre da revisorene er på besøk denne uka, samt at det er månedsavslutning. Så den store iveren etter pc når jeg kommer hjem fra jobb er det ikke. 

Ukens under

veme

Sist det var mye vann i elva fløyt det en tømmerstokk, ja det er en tømmerstokk... ei buske praktisk talt helt uten greiner. Den rakk ikke gjennom brukaret før vannet sank, så den ble liggende på tvers i uker. Om det blir mye vann igjen så kommer den nok til å knekke etter hvert slik at den blir borte.

Ukens opptur 


Bella var på øyelysing og var helt uten anmerkninger! Paring er avtalt med en flott herremann en 7-8 timer nordover med bil når det blir løpetid.

Ukens generelle tips

 

2 kommentarer:

  1. Låter som en ganska trevlig vecka ändå! Fast det kanske är den konstiga översättningen till svenska som fått till det så.....
    KRAM/Susie

    SvarSlett
  2. Det høres ut som du har hatt en fin uke. Den stokken har nok kilt seg godt fast ja.

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...