mandag 8. november 2021

Har du någonsin badat i snön?

blåmeis

Det første som slår meg er at det er utrolig mye annet en kan bruke snøen til, enn å bade i.

småbruk snø

Nei jeg har aldri badet i snøen, verken i dag eller tidligere. Jeg tror kanskje det er mest vanlig om man er iherdig til å ta badstue. Jeg er ikke noe fan av det heller. Greit at det er godt og varmt, men det lukter fryktelig vondt der. Jeg husker når vi hadde svømmeundervisning på barneskolen, da måtte vi  ha fem minutter der. Jeg hæler fremdeles ikke den lukta.

snø gran

Den snøen som kom sist ble raskt borte igjen, og den snøen som kom i helga forsvinner nok like raskt. Det lille laget her er ikke mye å bade i, for å si det sånn.

potespor poter spor

Jeg kunne tenkt meg at det kom en halv meter med snø. Da hadde det blitt så mye reinsligere og ikke minst triveligere ute. Når snøen kommer da skal jeg bade hunder. Nå er de rimelig seige i pelsen, men de blir jo like ille med en gang igjen så lenge det er vått og klinete ute.

retriever

Jeg vil ha en snøfull vinter. Jeg vil ikke ha slikt klineføre som vi har nå. Jeg vil gå på ski og skøyter, bli kald i kinna og kose meg ved vedovnen når jeg kommer inn igjen etter noen timer ute. Snøen forsvinner stort sett rundt påske, uansett hvordan vinteren er. Jeg vil ikke ha en vinter som er full av holke og is.

golden retriever

Jeg setter pris på snøen selv om jeg ikke har små unger lenger, jeg setter pris på den for min egen del. Det er mye mer praktisk med snø når man har hund.

Sara Madeleine kommer med ny bloggutmaning. "Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit."

* *

3 kommentarer:

 1. Jeg er enig med deg at en halv meter med snø er helt fint hvis den bare blir liggende. I de siste årene har det ikke vært sånn her, men heller is og holkeføre. Da kan det være med hele snøen for min del. Forstår at du ønsker å bade hundene i snøen for da blir pelsen renere etrerpå.

  SvarSlett
 2. Jag vill ha en precis likadan vinter som du önskar och jag håller tummarna för att vi får som vi vill båda två :D Men jag har tyvärr inga hundar att tvätta när snön är här utan jag får nöja mig med att vänta på att tvätta bilen.

  SvarSlett
 3. So beautiful. The first snow is so beautiful. We don't live in snow country and I'm good with that.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week. Scritches to all your babies. ♥

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...