tirsdag 30. november 2021

Sist november, hur känns det?

full fart

For å være ærlig så kjennes det helt greit ut at november også er ferdig. Nå er vi faktisk ferdig med elleve tolvtedeler av dette året. Når det nye året starter så har sola snudd og vi har fått masse snø forhåpentligvis og verden er bitt rosenrød igjen. Eller ikke, vi får ta desember først og se hva den har å by på. Den kan by på mange små lys både ute og inne, forhåpentlig vis litt snø og mange snille unger. 

grankvist med kongler

Hittil har det ikke vært mye julestemning, men nå som desember kommer, da skal du se julestemningen kommer sigende like raskt som smør i ei varm steikepanne.

frostroser

Jeg skal i allefall gjøre så du kan komme i julestemning om du vil, om du titter inn her gjennom desember. Den siste dagen i desember kommer det en årskavalkade med mange stemningsfylte øyeblikk gjennom året. Det har vært utrolig mange flotte turer og minner som dukker opp når man ser tilbake å bilder man har tatt gjennom de siste tolv månedene.

frostblomst

Hva er ditt beste mine fra november?

når villdyret våkner

Sara Madeleine kommer med ny bloggutmaning. "Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit."

4 kommentarer:

 1. Mitt beste minne fra november er et ferdig drivhus :)

  SvarSlett
 2. Jag hoppas att det blir mycket snö hos dig och att jag får lite mer av den varan här än det är nu. November har bjudit på en del fina dagar men det är den tristaste månaden då man längtar efter december och advent.

  SvarSlett
 3. I hope your December is the best ever.

  Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

  Have a fabulous Happy Tuesday. Scritches to all your furbabes. ♥

  SvarSlett
 4. Great shots! I really love how you captured the dogs playing! So spontaneous and full of energy!

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!