søndag 14. november 2021

Uka som gikk #45

golden retriever flat coated retriever leonberger

Helgas sysler
I helga hadde jeg tenkt meg på Norefjell, men der var det hvitt på toppene. Da ble det en runde på Holleia isteden. På søndag lurte Ingun på om vi skulle gå en tur rundt Bjørneplassen. Nå har dem nemlig startet opp med hengebrua, så da er det litt uvisst om det gikk ann å gå over der.

Det er lov å tenke selv før en følger flokken...


Siden starten så har man reklamert med at vaksinen skulle gi folk beskyttelse mot smitte. Hvis den ikke gjør det, hvorfor skal man da ta risikoen med å bli vaksinert med en eksperimentell vaksine? Hos de fullvaksinerte eldre øker antall innleggelser og dødsfall, skriver Aftenposten. Og igjen: hvis vaksinene heller ikke kan hindre at folk dør, hva skal man med dem da? Om du vil lese hele dette innlegget som er godt dokumentert kan du lese det her.

Mandag 

kopp

Du veit at sjefen har høye forventninger til deg når uka starter med pakke...


Danskebesøk på jobben, så mandag kveld spiste vi biff på Eger & Co. Økonomisjefen i konsernet med en medarbeider og Vibecke som har blitt min sjef nå. For øvrig første gangen jeg har bestilt biff på restaurant og de ikke spurte hvordan vi ville ha biffen stekt.

Tirsdag 

lasterom

På mandag spurte jeg om å byttelåne bil med en i produksjonen så jeg kunne innom Elkjøp å plukke med meg ny oppvaskmaskin på veien hjem. Det var ikke noe problem. Kenneth hjalp meg med å bære den inn og montere den nye og lempe den gamle inn i bilen. Så nå kunne jeg vel glatt ha fått jobb på Elkjøp. Jeg har handlet inn mickroovn, steikovn og oppvaskmaskin til jobben i løpet av få uker. Det kan vel karakteriseres som bred erfaring innen hvitevarer?

Onsdag 

leonberger golden retriever

Etter en hektisk dag på jobb er det godt å kunne ta på seg tursko etter middagen og gå en tur under stjerneklar kveldshimmel. På vei bort til Ingun så jeg ikke mindre enn tre lange stjerneskudd. Ingun hadde utstyrt seg med skikkelig oppladbar hodelykt, så resten av runden om Bjørneplassen gikk nesten i "dagslys".

Torsdag
I dag gikk det rimelig i ett på jobben, for månedsavslutningen nærmer seg slutten og jeg er ikke ferdig med alt jeg egentlig skulle. Men jeg har fått gjort mye annet da, så da må jeg vel egentlig være fornøyd. Hjemme ble jeg ikke fult så fornøyd, det blås skikkelig surt og kalt så noen lang tur med hundene ble det ikke. Det ble gjort en skikkelig innsats inne i det minste. Reint på senga og vasking av klær, vaske golv og dusje kroppen. Prosjekt julebordkroppen går ekstremt dårlig, etter noen uker uten sjokolade og potetgull. En liten stopp på vekta ute i produksjonen viste ikke ett eneste gram i manko. Så til helga skal jeg har marsipangris med sjokoladetrekk, potetgull med paprika. Til helga skal jeg kose meg. Det skal jeg gjøre om jeg fortjener det eller ei.

Fredag
Jeg er sjelden med på møter på jobben, men i dag ble det hele to stykker, da blir det dårlig flyt på det som skjer imellom. Det ble ingen handling etter jobb i dag, jeg fant ut at jeg greide meg til i morgen. På kvelden ble det tur i mørket ut til Veme. Litt småglatt, for tåka hadde frosset på veien noen steder.

Lørdag

hengebru

På formiddagen gikk jeg og pappa for å se på framdriften av restaureringen av hengebrua. Der var det tre iherdige polakker som hang i stroppen gitt. Jeg hadde ikke regnet med at de jobbet på lørdager også.

sangsvaner

Siden jeg ikke handlet i går så måtte jeg nedover for å handle i dag, da ble Ronja og Bella med for en liten fototur på Røsholmstranda.

Ukens generelle tips 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...