lørdag 20. november 2021

När jag bröt…

flat coated retriever leonberer golden retriever

I dag ble det en liten inspeksjon for å se på gårsdagens herjinger. Noen setter så pris på slike turer at de ikke har tid til å sette seg når det er snakk om å knupse noen bilder. Tilstanden var slett ikke så ille som jeg hadde forventet egentlig.

vindfall

Jeg har brukket ankelen min for 13 år siden og jeg merker det fremdeles. Den er vond om jeg går for langt og den er vond om jeg sitter i ro. Den er vond når jeg er oppe i fly og den egner seg ikke å løpe med.

vindfall

Den så ikke riktig så ille ut som endel trær etter vindværet i går. Men jeg har ei plate og tre skruer sittende der fremdeles.

vindfall

Det er når forholdsvis store trær knekker som fyrstikker man ser hvor store krefter som virkelig er i sving.

sopp

Åtte trær hadde blåst over ende oppe i havna her, forholdsvis mange til et lite område i og med at det bare var to eller enkeltvis de sto. Hadde det vært verre kunne hele skauen endevendt.

lepnberger

Dagens opprinnelige plan ble skrinlagt da den før omtalte ankelen ikke er særlig medgjørlig i dag. Krysser fingrene for at morgendagens planer gjennomføres i god stil.

leonberger

Sara Madeleine kommer med ny bloggutmaning. "Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit."

vindfall

Så si like gammel som meg, men livet sto ikke til å redde.


3 kommentarer:

  1. I'm Norwegian. Great to have a visit from Norway. Nice pups!

    SvarSlett
  2. Mektige krefter som velter trær ja..og kjedelig du fortsatt har plager etter brudd for mange år siden... Men veldig koselig bilde av di tre hundene :) God helg videre <3

    SvarSlett
  3. Gamla skador kan sitta kvar länge men håller sig ofta på en nivå som man klarar av. Gör man illa sig igen på samma ställe så blir det så klart värre igen och jag hoppas att din onda ankel snart känns bättre. Det måste ha blåst rejält för att de stora träden skulle falla. Skönt att det inte blev värre.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...