søndag 3. juli 2022

Sommer'ns glade dager

stemorblomst

Første sommermåneden er allerede over og vi er i gang med juli. Jeg skal jobbe hele juli, så det blir litt verandaliv på kveldene og litt fotografering på ettermiddagene. Jeg koser meg rett og slett. I dag har jeg klippet plenen og plantet noen blomster i tillegg.

kveldsbad

Jeg og Wenche Lill har fått en vane med kveldsbad på Breivannet, så vi koser oss mye. Vi har med litt brus og boller, tar en kjøretur på gamle trakter. Her en kveld var vi over Havikskauen som vi pleide å kjøre i ungdommen. Det er jo ingen som er ute å råner på kveldene som vi var i ungdommen. Vi hadde jo Rådebank i hele ungdomstiden, så serien vakte mange gamle minner.

himmel

Jeg var inne og kikket på månedens tamaer hos Sara Madelen, og juli temaene spørs det om det blir noen innlegg på. Flere brukbare saker der, som det gikk ann å ta noen bilder til og skrive litt om. Vi får se om tiden strekker til i løpet av juli. Jeg har vel en 300 bilder jeg ikke har gjort annet enn å laste inn på PC'n ennå, så det går seg vel til etter hvert tenker jeg.  

verandaliv

Jeg og Hailey koser oss på verandaen til mørket senker seg, så mye som det gjør midtsommer. Litt brus og ei bok, til bokstavene blir så utydelige at en må gå inn og fortsette å lese på sengekanten.

solnedgang

En kveld i solnedgang var vi på fotoshoot i en forlatt hage, det ble ikke fult så vellykket. Jeg hadde tatt med meg stativet til kamera, men fjernkontrollen var tom for strøm. Da ble det dårlig med bilder, noen ble det, men de kunne blitt mye bedre.  Så du får vente å se til jeg kommer nedover i bunken til dem.


4 kommentarer:

 1. Härligt att läsa att du har det bra och njuter av livet. Fina kvällsbilder och särskilt ditt kvällsdopp med solen i bakgrunden.

  SvarSlett
 2. Sounds like you have July all planned out. Sounds most wonderful. Enjoy the month.

  Have a fabulous Thankful Thursday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 3. Your photographs are so beautiful along with your sweet words.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...