torsdag 28. april 2016

Tyrifjorden


I dag var det siste dagen på jobben for ei, og for en måned siden så var det siste dagen for ei annen. Siden det er så mange fridager i mai, så er det brått to til som slutter. Det blir litt tomt etter dem, men utrolig hvor fort ting blir en vane.


Bildene er tatt når vi var på cachetur rundt fjorden forrige helg. Spørs om vannet er bitte litt kaldt ennå, for det ble med vassing og og småløping i vannet. Ingen svømmetur på noen av dem. 


I ettermiddag prøvde jeg å få litt orden nede for å få plass til alle kommodene og bokhylla. Jeg prøvde å rydde litt plass da, men endte opp med å rydde i boden. Den var rimelig full av mye sånt kjekt å ha ting. Men mye av det var slett ikke kjekt å ha lenger. To søplesekker med gamle skistøvler og andre sko. Tre esker som bare var å brenne opp, noe som var modent for å sende på loppemarked. 


Så i morgen får jeg vel starte med å rydde der jeg egentlig hadde tenkt å rydde i dag. Godt det er spådd regn i helga, så jeg får gjort noe hjemme her og ikke bare løpe skauen rundt og samle bokser. Mangler bare 16 stykker nå får jeg har nådd årets mål, så jeg ligger veldig godt ann.


 I dag dumpet det inn en mail fra NKK om at fristen for NKK Drammen nærmer seg, NRK Oslo samme helga, så da meldte jeg på Lady i veteranklassen. Tenk at hun har blitt så gammel allerede. Blir spennende å se hvordan det går. Siden det er en stund siden det var noe jevnlig utstilling på henne, så må det litt trening til for å få bort at hun skal ha godbiter hele tiden ellers så setter hun seg. 


Nå skal vi i veteranklassen med stil... Det minner meg på at jeg må kjøpe meg ny jakke, siden hundene spiste opp lommene og halve den andre jakka. Jeg har til juni med å finne noe, så da går det vel greit regner jeg med.


I morgen skal jeg plukke opp Merethe i Hønefoss, så blir det hjemmelaget pizza på lørdag og kanskje skikkelig kjøttkakemiddag på søndag før hun drar igjen. Helga går alltid fort, så snart er det kun todagers uke på jobb. Mandag og tirsdag, så er det helg igjen!


Midt i mai så blir Malin 11 år, hvem hadde trodd hun skulle bli det i fjor høst. Men etter en måned på smertestillende så ble hun skikkelig sprek igjen. Men en vinter til tror jeg nok ikke det blir.


Nam nam


Beach baby


Ikke ofte denne er så tørr når det har vært mulighet til å bade.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...