mandag 25. april 2016

Så snødde det litt igjen


Badesesongen er i gang!


Når jeg våknet i dag tidlig så lavet snøen ned! Jeg må si jeg var litt spent når jeg reiste meg opp i senga så jeg skulle få sett på bakken. Det var ikke kommet så mye, men det var store filler som lavet ned. Bare jeg fikk kjørt litt nedover så ble det mindre med snø, men det har kommet noen snøbyger jevnt og trutt gjennom hele dagen.


Det blås forholdsvis surt og kaldt hele ettermiddagen så det ble en tur i skauen etter middagen i dag. Det er ikke hundene imot. Etterpå ble det litt hopping på trampolina. Mounty holder seg helst på bakken, men Lady stortrives oppå. Aller best er det om noen vil være med henne å hoppe.


Spørs om det blir litt caching til helga, for Hilde har lagt ut en skikkelig serie som følger den gamle postruta fra Sokna til Hallingdal. Halve ruta er publisert i dag, så kommer resten rimelig raskt regner jeg med. Kanskje jeg skal vente til alle er publisert?  Men vente er ikke min sterke side akkurat...


Etter et kjapt søk på yr.no så skal det bli brukanes vær til helga, til og med varmere. Da er det bra med en skikkelig tur med hundene kombinert med caching.


Samtidig så har jeg noen planer for egne cacher også. Nesten mer gøy å legge ut enn å plukke andres. Jobber med en fancy eller to, men det kreves litt jobb.


Gåsungene har skiftet til store pollengule, snart kommer det grønne blader på dem.


I går kveld når jeg sjekket fuglekassa så satt det jammen en fugl i inngangen og kikket rett i kamera, så fløy den før jeg rakk å ta en screenshot. Virket som det var blåmeisen som jobbet med saken å flytte inn. Kommer varmen nå, så kommer sikkert eggene i kassa også. Kanskje jeg skal ta en tur til naboen på jobben og kjøpe noen ordinære kasser å henge opp? AuroraArbeidsenter.


Bra fart i fossen om dagen også.


Ha en flott ny uke med dine firbeinte venner!


4 kommentarer:

  1. Den forsen var både vild och vacker!
    Ser att Ronja mår helt fint igen, det var skönt att läsa.
    Våren dröjer här också i går snöadade det till och med här, i Stockholmstrakten!

    SvarSlett
    Svar
    1. Våren lar virkelig vente på seg i år... men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves har jeg hørt ;)

      Slett
  2. Det har verkligen varit riktigt aprilväder de senaste dagarna! Även vi nere vid Sydkusten har fått några snöflingor! Nu ser vi fram mot en varm och solig majmånad! Vilka underbara foton du bjuder på, men nog ser det rätt kallt ut i forsen!
    Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
    Kram och nospussar från oss!

    SvarSlett
    Svar
    1. På nettene har det vært 5-6 kalde grader, så da skal det litt til å varme opp på dagtid. Men det er jo bare april ennå... det er med mai som våren virkelig kommer!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...