fredag 3. juni 2016

Klargjøring til utstilling


Jeg teller ennå på knappene om jeg skal på utstilling på Øvrevoll i morgen eller ei. Med en gradestokk som er nærmere 30 enn noe annet tall, så frister det aller mest å stoppe på verandaen i morgen. Men Lady er nå badet og klippet i det minste,så får en se når klokka ringer i morgen tidlig hva det blir til. 


Siden Patran skulle bade etter skolen i dag, så tenkte jeg at jeg skulle plukke et par bokser. Det ble ikke bare med tanken, men det ble med den ene. Jeg måtte jo handle inn litt til helga og hjem for å fore hunder. Det var trykkende og klamt, så det ble tur rett i elva med dem før noe foring. Det mørknet mer og mer før tordenværet rullet over himmelen. Rimelig grått rundt åsene, så det bar ganske raskt hjem over igjen. Jeg hadde vel ikke før satt meg på verandaen etter foring, før det kom en liten skur. 


Det ble ikke noe særlig av hverken regn eller torden, så middagen ble spist på verandaen som vi pleier. Siden jeg hadde handlet, så ble det jordbær og vaniljeis til dessert.


Må kose oss litt ekstra før alle kommer hjem på ferie. Merethe hadde siste eksamen sin i dag, men kommer ikke riktig ennå. Leif har også igjen et par uker før han kommer hjem for vel 3 uker. 


På en måte har han vært borte lenge, men på en annen måte så har tiden gått veldig fort også. Nå nærmer det seg Sankthans og det blir bare lysere og lysere om kveldene. Alt tyder på at det blir cache tur innover i Vassfaret med Nøve, Nalle og Tassen iløpet av ferien. En cache er målet, så får vi se hvor mange vi plukker på veien, Ringerikeserien skal jeg ta med Hilde, jeg må lure med meg Patran på den som Hilde allerede har plukket. Bare disse varmegradene kan gi seg bitte litte grann i det minste. Det tyder på det på langtidsvarslet, så vi får krysse fingrene.


Trenger ikke regnvær for å få til regnbue når en er med hunder på tur.


Bursdagsbarnet holder seg stadig like sprek. Nå er hun endelig veteran og kan stilles litt igjen. Jeg må innrømme at jeg er litt spent på hvordan det går i morgen. Kan ikke si jeg har stilt for Karin Brostam tidligere.


Om det er like varmt i morgen så er det nok flere enn Lady som er litt smådaff tenker jeg.


Blir noen fuglebilder i kveld også, men blåmeisfamilien skal få fri. Men jeg hadde et annet besøk på verandaen i kveld. Flaggspetten er ganske skeptisk av seg, så når jeg sitter på verandaen så er det ikke alltid den legger merke til meg om jeg ikke leer på meg. Men den minste brå bevegelse så flyr den. 

* *


2 kommentarer:

  1. Åhhh, skulle ønske mine ville bade for å avkjøle seg en gang iblant! Vassfaret med alle sine vann, må jo være paradis for dine hunder :)
    Dusj med sjampo gjør vi toppen en gang i året. Lapphunder skal ikke stilles nybada engang - for da blir pelsen så fluffy, og det skal den ikke være.
    Dere får ha lykke til i morgen, uansett hva det blir til! Dere orker vel en liten tur...

    SvarSlett
  2. Vi önskar lycka till oavsett då :)
    Tänk att få bada i era vatten, vilket paradis ni har runt er. Ser verkligen härligt ut och så är eran matte väldigt bra på att fota alla de fina bilderna också :D
    Nospussar

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...