torsdag 12. september 2019

EFIT


Når det er skumrint og nesten mørkt når en står opp så må man vente til det er på tide å dra for å få tatt første bildet. Ikke at jeg husket det når jeg sto opp heller, så da kunne jeg like godt vente litt.


Med sånne tette bygg så blir det dugg på alle vinduene når det er litt væromslag. Jeg var litt effektiv på jobb, for neste uke har jeg ferie. Det skal bli godt om det blir sol og hosten forsvinner. Om det ikke blir de lange turene så blir det noen korte turer med fotoapparat håper jeg. 


En time seinere var dugget borte og jeg kunne nyte sola fra innsiden og bare håpe på at den holdt seg til arbeidsdagen var over. Jeg hadde tenkt meg en tur oppe i havna med hundene og kanskje ta med en pose så jeg fikk til sopp.


På jobben får vi levert en fruktkurv to ganger i uka. Nå har jammen clementinene eller om det er appelsiner begynt å komme med. I dag tok jeg sjansen på å teste en. Den var veldig saftig og forholdsvis søt, så absolutt spisbar fant jeg ut.


Da smakte det godt med en tekopp og nistemat. 


Fakturaer, purringer og innbetalinger... og sånn går no dagan...


Hosten går veldig opp og ned. Kan være rolig i perioder før det plutselig kommer ei skikkelig hostekule igjen. Det har blitt noen brett med hostedempende saker kan du si. Men det kjennes ut som det hjelper på i det minste. Litt bedre form hver dag og feberen har gitt seg i det minste.


Noen timer på jobb i morgen før parambolreperatøren forhåpentligvis kommer ved 14 tiden. Jeg veit nå ikke om jeg egentlig har helt trua på at jeg har tv i morgen kveld jeg da, men det er lov å håpe.


Tur blei det når jeg kom hjem. Bella er snart javnstor med Mounty enda hun ikke er mer enn snøtt 4,5 måneder. 


Innen vi var hjemme igjen hadde vi plukket en papirpose til matavfall med traktkantareller, to poser med kantareller og en med piggsopp. Vel tilbake igjen hjemme så kjørte jeg dem til en litt lenger uti veien her som jeg jobber sammen med. Han ble kjempefornøyd.


Matløsta er ganske dårlig, men etter skauturen så sneik jeg kjøttkake rester hos mamma og pappa. Det holdt lenge med en liten porsjon. 


I påvente av hot, handsome, handy man så må en gjøre ting selv da. I dag ble det rørleggeryrket som sto for tur. Det mestret jeg veldig bra, ikke lenge før jeg kan ta fagbrev nå altså.


Etter en dusj så ble det litt data før det blir forholdsvis tidlig kvelden og senga. Planen er å få lest ferdig boka jeg holder på med. Fremdeles meg, som er den tredje og siste boka i serien som startet med et helt havtår.  Nå skal jeg bare ut for å lufte hunder til kvelds før boka skal åpnes på de siste kapitlene og jeg får vite hvordan det går med henne. Hun har jammen hatt sitt å slite med gjennom disse tre bøkene. Hittil så er bok en og tre de fineste, bok to i serien kunne forfatteren nesten spart seg.

Andre som er med på Et Foto I Timen finner du HER 








,,,0

4 kommentarer:

  1. Inte trevligt med stopp i rören ��

    SvarSlett
  2. Jo du, rören under handfatet kan verkligen bli trevliga mellan varven.

    SvarSlett
  3. Vilket avloppsrör! :-) Visst är det otroligt tillfredsställande att rensa ett sådant - om än ganska äckligt.

    SvarSlett
  4. Härlig dag du fick och en mysig tur i skogen med dina fina hundar!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...