mandag 2. september 2019

NRK Ringerike på Hadeland glassverk


Jeg ble spurt om jeg kunne skrive på utstillingen i helga på Hadeland glassverk. Jo jeg kunne jo det siden jeg ikke hadde meldt på noen i dag. Hailey blir jeg bare deprimert av å stille, da hun er så knallfin, men kan ikke brukes til noen verdens ting.


Bella skulle vært med for sosialiseringen sin del, men det regnet da jeg dro hjemmefra og det fortsatte det med litt utover også, så da fikk hun være hjemme med de andre for å gnage kjøttbein i hundegården.


Trivelig område å ha utstillingen på. Jeg gikk ikke å tittet litt rundt, for skal en kjøpe noe på glassverket så er det svindyrt. Ikke er jeg så opptatt av interiør heller og skapene mine er ganske fulle egentlig, så jeg har ikke plass til noe inne i dem heller.


Det var nesten to hundre hunder som var påmeldt, så jeg skrev kritikk for 93 stykker, golden, labrador og toller. Tollerene var lite pene. noen av dem så rett og slett ikke ut. 


Jeg hadde ikke så god oversikt over de som ble stilt i dag til tross for at jeg satt i teltet. Det var så mange som var i ringen i og med at det var dommer aspiranter og dommerelev, ringsekretær samt at de stilte hunden bort fra meg på en måte. Lange kritikker fikk de alle sammen, dommeren gikk gjennom hunden fra snute til haletipp. 


Klart den fineste golden ble BIR. Det var ikke mange fine hunder i dag, mye dårlig pels og elendige handlere. Hva med å trene litt, still opp foran et stort vindu om du ikke har speil til golvet. Se hvordan hunden din egentlig ser ut når du stiller den opp.


Kjersti og Gant gjorde det bra i dag, ikke helt i toppen, men bra. Ikke alle som ble plukket ut til å bli plassert i beste hannhund klasse nei. Dommeren var kip på ck'ne. Tror det var totalt to tollere som fikk ck.


Så avslutter vi med solidox smil! Nyt kvelden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...