fredag 19. november 2021

Fem en fredag #46

Røshomstranda Karlsrudtangen

Disse siste ukene før desember starter er liksom slike venteuker, men jammen er det fult av ting som en henger fingrene i avlikevel. Det har liksom ikke vært noe vinterstemning, for både snøen og kuldegradene lar vente på seg. Men på søndag ha jeg og Ingun tenkt å gjøre noe med julestemninga. Du får følge med så ser du hva det er.

Røshomstranda Karlsrudtangen

Det er Fem en fredag med Elisa Matilda, i dag. Om du går inn på hennes side så kan du se flere som er med på dette her, kanskje det frister deg også? Det er fem spørsmål om deg og livet ditt som du noen ganger må tenke litt over før du svarer. Da er det bare å slå seg løs på dagens spørsmål...

Røshomstranda Karlsrudtangen leonberger

Vad är något du kommit över?
Det er veldig sjelden jeg dveler ved ting, så jeg tenker ikke så mye over hva jeg har kommet over. Jeg er litt "lett go", jeg krøsser ingen, så vil de ikke så gjør jeg det selv.

Røshomstranda Karlsrudtangen

Vad har du precis avklarat?
Det må vel være når jeg kjøpte billetter til søndagens utflukt i Oslo. Det gleder jeg meg til.

Røshomstranda Karlsrudtangen

När gjorde du senast ett avsteg?
Jeg er ganske impulsiv av meg, så jeg tar stadig ut på veier jeg ikke har planlagt.

Røshomstranda Karlsrudtangen

Vad har du på gång?
Jeg har mange planer, men innen kort tid skal jeg til Kristiansundtraktene og parre min leonberger, så på nyåret håper jeg på leonberger valper. Det er mange år siden jeg hadde valpekull nå, så det skal bli kos med valper i hus igjen.

Røshomstranda Karlsrudtangen

När läste du senast en vägbeskrivning?
Sist jeg leste en veibeskrivelse er noen år siden, jeg skulle til Säffle og hente en golden retriever valp hos kennel Whoopi's. Alt er liksom enklere de siste årene, da GPS har gjort sitt inntog. Det er ikke så mange steder man ikke finner fram, som det var tidligere.

Røshomstranda Karlsrudtangen

Ha en riktig god helg, og nyt noen dager fri. Jeg har mange planer i helga, så neste uke kan du se hva jeg har gjort. Fotoapparatet skal være med på lørdag.

Røshomstranda Karlsrudtangen


12 kommentarer:

  1. Åh, valpar i huset låter väldigt mysigt. Jag tycker leonbergers verkar vara så mysiga, har tyvärr aldrig fått träffa en irl. Hoppas parningen blir lyckad!

    SvarSlett
  2. Vad kul du ska få med valpar - fast också jobbigt. Både rent fysiskt och mentalt.....
    KRAM/Susie

    SvarSlett
  3. Åh, du har då verkligen roligheter för dig i helgen! Mysigt att få valpar sen.
    Trevlig helg!

    SvarSlett
  4. Ha en riktigt bra helg då!

    SvarSlett
  5. underbara bilder! valpar är väldigt trevligt.tror inte att jag träffat någon leonberger. ska bli spännande att se dina bilder nästa vecka

    SvarSlett
  6. Fantastiska stämningsfoton! Du förstår nog att jag längtar efter att få se alla Bellas valpar. Jag hoppas att hon fattar tycke för sin partner och att allt går bra :D

    SvarSlett
  7. Tack för dina underbara foton! Och så spännande med parning och valpisar! Inga små valpar heller, men ack så goa! Lycka till!

    SvarSlett
  8. Helt underbara bilder. Riktigt skönt att inte se snö på fotona;-) Kul med en utflykt till Oslo. Har varit där två gånger på tjänsteresa, men det är många, många år sedan. Mest minns jag Holmenkollen.
    Hoppas det går bra med parningen av din Leonberger. Ska du behålla valparna eller finns det redan nu intressenter?

    SvarSlett
  9. Vackra bilder som alltid. Spännande med valpar. Ha en skön helg.

    SvarSlett
  10. Väldigt vackra bilder och så spännande med valpplaner! Jag hoppas och håller tummarna att parningen går bra och att det blir fina valpar!

    SvarSlett
  11. Så fina harmoniska bilder du delar med dig av. Ger ett lugn att titta på dom. Valpar så skoj, jag går också o bara väntar på att min tik ska löpa, ska prova para henne så får vi se om även jag har valpar under våren :) Ha en fin söndag

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...