lørdag 19. februar 2022

Bjørneplassen

skispor

Nesten som trikkeskinner, men noe skitur ble det ikke på meg i dag. I morgen er det spådd mer snø, men det er nok ikke våren ennå.

vintermotiv

Det er ikke veldig mye å finne på enn å være ute, når det er så flott turvær en lørdag. Merethe ble hjemme for å holde liv i ovnen til vi var tilbake.

vintermotiv

Jeg og Marius tok med oss Bella og Hailey på en runde rundt Bjørneplassen. Fra hoppbakken til Bjørneplassen fikk hundene gå uten bånd. Ingen av disse har den store farta, men holder seg i beina på oss. Skiløypa var kjørt opp etter snøfallet, så kanskje det blir en runde iløpet av uka.

leonberger golden retriever

Det var endel elgspor langs veien, så hundene hadde stadig nesa langt ned i grøftekanten for å sjekke.

golden retriever  leonberger vintervei

Parkeringa ved hoppbakken var brøytet opp og skisporet fulgte veien det meste av tiden. Kun litt i starten det ikke var skispor, så da må en bære skia om en er litt bekymret.

VINTERLANDSKAP

Med passelig bekledning så ble det ikke svett kropp, det var bare å nyte påfyllet av D-vitamin. Når vi kom hjem ble det en dusj, shamponering av Ronja  for hun luktet brått skikkelig hund.  Spørs om det snart er noe løpetid på gang.

vintervei

Jeg er veldig glad for at jeg har en del alternative ruter å gå på tur selv om det er vinter. Jeg slipper å gå samme vei fram og tilbake, eller samme runden hver dag. Jeg er også glad for at jeg bare kan snøre på meg skoa hjemme og gå ut døra. 

leonberger

Elgspor må sjekkes nøye, hvert enkelt skritt.

melkerampe

Det er hyggelig når folk legger ned litt jobb i små detaljer for å skape litt stemning.

stabbur

Vi må krysse en gårdsplass, men det er ikke hver gang det er noen der da det er et feriested. Men i og med at de er pensjonister, så brukes stedet mye. I dag var de der. Elghundene sto ute i hundegården og bilen sto ved inngangen.

leonberger

Vi var heldige med at veien som går over jordet var brøytet.

vintervei

Ned mot elva havnet de i bånd, for da er det straks en ny gårdsplass vi skal krysse.

vintervei

I sola var det nesten varmegrader.

vinterbru

Brua var ikke måket, men bare vi kom over å var det helt grei vei igjen.

vinterlandskap

Med en slik lørdag er det bare å nyte lørdagsmiddagen og resten av kvelden. Legge planer for morgendagen og lade opp til en ny uke. Der er det booket avtaler mandag, tirsdag og fredag allerede,


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag för att vara ute och njuta av fantastiskt vinterväder. Våren får gärna dröja lite till tycker jag för det här har jag inte riktigt fått nog av än :D Visst är det skönt att kunna variera rundorna och att bara kunna gå ut genom dörren och hitta fina vägar. Så har jag det också och det är perfekt :D Jag njöt av att hänga med på er promenad även om det bara var via bilderna.

    SvarSlett
  2. Flotte vinterbilder fra ditt område, men nå ønsker jeg meg vår.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...