onsdag 16. februar 2022

Fra jord er du kommet

 kjøttmeis

...til jord skal du bli, fra jord skal du igjen oppstå. Det er ikke mye tid jeg tilbringer på Facebook, bare scroller kjapt igjennom for å se om det er noen interessante arrangementer som blir annonsert, hva kjente har holdt på med og ellers bare litt nysgjerrig. 

snødekket

På den lille stunden jeg var på facebook i kveld så leste jeg om to damer som bare er litt eldre enn meg som ikke er lenger. To damer som jeg har truffet fordi jeg har holdt på med hund. Den ene er det mange år siden jeg har snakket med, den andre er det ikke mer enn et par år eller så siden jeg snakket med.

himmel

Når noen dør så tenker jeg at det kunne vært meg. Det er mye som brått dukker opp fra intet, og om man så skal dø så håper jeg at det går raskt. Døden er vel noe av det som vi stiller ganske likt til alle sammen, det er ikke noen som vet hva som skjer "etterpå".

LEONBERGER

I den andre enden av skalaen så leika jeg litt "erfaren veterinær" som det så fint sto på nettet. Men det er gøy å kjenne på magen og se om det faktisk går ann å kjenne noe i det heletatt. For å være ærlig så kjente jeg noe, jeg innbilte meg i det minste at det kjentes annerledes ut i magen. Jeg har blitt vist hvordan en kan kjenne etter en gang jeg har hatt kull tidligere. Da kjente jeg ikke noe, for da var det visst gått for langt.

leonberger

For meg kjentes det ut som fem kuler i hvert horn av livmoren, så om det ikke er noe galt slik at de blir absorbert så blir det et stort kull. Bella virker småkvalm med liten matlyst. Det har hun hatt forholdsvis lang tid nå og jeg synes hun spiser veldig lite. De siste dagene har jeg hatt litt leverpostei inne i tørrforet. Da spiser hun i det minste litt. 

leonberger

Så om hun begynner å legge på seg litt utover nå, så er det bankers. Gjør hun ikke det, så har jeg tatt feil. Det er ikke verre enn det.



2 kommentarer:

  1. Ja, det går åpenbart fort noen ganger, og det er sikkert like greit. Døden er en naturlig del av livet, men jeg tenker ikke så mye på den. Det er nå vi lever, og da får vi nyte det.

    SvarSlett
  2. Nej, vi vet inget om när det är dags för oss att dö och det är skönt att slippa den vetskapen. Jag hoppas också att det ska går fort och smärtfritt och att jag ska få minst 20 bra år till innan jag inte orkar något längre. Till dess ska jag fortsätta att ha ett bra liv som jag trivs med.
    Åh, vad spännande det är med Bella och vad som troligtvis finns i hennes livmoder :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...