tirsdag 22. februar 2022

HMS kurs

hms

 Arbeidsdagen startet med å sende inn noen analyseprøver til laboratoriet før jeg skulle på HMS-kurs resten av arbeidsdagen. Jeg liker godt HMS jobbing og har tidligere jobbet mye med HMS. Nå håper jeg å få til litt mer HMS jobbing i denne stillingen også. Jeg skal over på ordre og logistikk avdelingen 40% av tiden min framover mot sommeren. Det er endel omrokkeringer og nyansettelser hos oss, så det kan bli veldig spennende når alt får satt seg og nye ting blir rutine.

leonberger golden retrieverfinsk spets

Etter jobb derimot ble det tur på Sokna. Blystad runden med Wenche Lill og Virre. Virre setter stor pris på besøk av jentene. Litt oppdatering, for det er en god stund siden sist vi hadde en runde. Håper ikke det blir så lenge til neste gang. Det er jo bare å sende en sms så blir det brått en runde der en ikke går til vanlig.

leoberger finsk spets golden retriever

Virre og Bella har jo gått tur siden de var små, men det er ikke så ofte Hailey er med på denne runden. Men siden det bare ble en kort tur på henne i går, så ble hun med i dag. Det er ikke så viktig for Bella å få turer aleine, men innimellom så må man holde det ved like. Man er ikke ferdig med sosialiseringen om valpen er blitt voksen.

blystad alleen

I morgen er det ingen planer, men torsdag er det tur med Ingun og fredag er det kino og middag på Pampas. Trenger ikke se på menyen der. Pepperbiff med bakt potet. Kokken er forhåpentligvis tilbake fortsatt.


2 kommentarer:

  1. If you enjoy work and your courses that's a good thing.

    I always enjoy seeing you out and about with your furbabes.

    Have a fabulous day and week, Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

    SvarSlett
  2. Jag vet inte vad HMS är för något men jag hoppas att du får jobba mer med det om det är vad du vill :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...