fredag 2. september 2022

Musejakt med forstyrrelser

 pus katt kattepus pusekatt

Pusekattene er vel de eneste som ikke har vært på ferie i år. De har jobbet for fult med å finne musesteiker gjennom hele sommeren. Og jeg veit de har hatt fangst, for jeg finner stadig halvspiste gnagere. Det er alltid halen og bakparten som ligger igjen, så hodet er visst delikatessen. 

pus katt kattepus pusekatt

Lurven har holdt seg hjemme hver dag, men de to andre har vært borte en dag eller to innimellom. Da løper Lurven rundt og mjauer etter dem. Alle kattene røyter noe inmari nå, det er litt rart tatt i betraktning at det går mot kaldere tider. 

pus katt kattepus pusekatt

De er ganske slunkine i magen når de er tilbake, så det er nok matfatet som frister mest. Og på kveldene så er det kosing som står på tapetet. De har nok ikke vært i nærheten av folk når de har tatt seg en tur, i alle fall ikke noen som har fått klappe dem.

pus katt kattepus pusekatt

Lurven liker ikke å bli forstyrret når han ligger for å vente på mus. Da kan en lure litt på om blikk virkelig kan drepe...

pus katt kattepus pusekatt

Det er akkurat som han sier, "kan ikke du bare holde deg der da?"

leonberger

Bella følger ivrig med, for hun er ikke snauere annet enn hun snapper musa rett ut av munnen på kattene om hun er i nærheten. Mus smaker nok godt, for hun svelger den hel.


5 kommentarer:

  1. Uæh... At katter spiser mus kan jeg forstå, men jeg visste ikke at hunder også spiste mus. Kanskje de smaker bedre enn vi tror.

    SvarSlett
  2. Duktiga musjägare har du nog stor nytta av och det räcker nog åt alla som vill ha, även Bella :D Men inte trodde jag att hon skulle gilla den sortens mat när det finns annat att välja. Hon kanske tror att hon är en stor katt :D

    SvarSlett
  3. Aw on all the felines. I laughed at Bella snatching the mouse and eating it whole. You go girl.

    Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

    Have a purrfect Feline Friday and weekend, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  4. Oliver! Flynn would leave only the stomach. He often didn't eat them but gave them to Eric. He preferred the hunt to the eating. I must have fed him too much!

    SvarSlett
  5. I hope you sweet kitties get some rest, that hunting can really be exhausting!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...