fredag 9. september 2022

Septemberforventninger

pus katt kattepus pusekatt

 Nok ei uke har bare gått opp i røyk, men mange minner har festa seg. Jeg har jo tross alt vært hundepasser for Tix noen dager, mens Bonden og Bondekona var på sauesanking på Hardangervidda. Ei uke er for lang tid for små poter, så da ble det feriekoloni her isteden.

pus katt kattepus pusekatt

Lurven ønsker alle andre store og små puser en riktig flott helg. Ja det er ikke noe i veien for at dere andre får en flott helg også. Jeg skal ha en flott helg i det minste. Man får alltids noen innfall i hva man kan gjøre, særlig når forrige helg var ganske aktivitetsløs. 

leonberger

Bella er også glad for at det er helg. Da er det håp om at det skjer noe om det ikke regner i det minste. Hr Yr lover opphold, så da er det håp om å få gjennomført noen planer. Ny måned nye planer, nye forventinger og nye håp. Tabber og ting som ikke gikk på skinner, det skal vi ikke ha noe av i september. 

leonberger

Er det ikke litt sånn hver nye måned, det er litt som å starte på nytt, få en ny sjanse. Akkurat som hver mandag, da starter en ny uke og en har visse forventninger om ting som skal skje og komme til å dukke opp. Men når helga kommer så er det ikke sikkert noe av det en hadde planer om har blitt som man har trodd. Da blir det evaluering, er det verdt å ta det med som plan neste uke, eller skal en rett og slett bare blåse i det?

cocker spaniel

Jeg har hatt planer om å plukke slike store tykke strå, som har slik fløyelspute i enden. Jeg plukket noen for mange år siden, og nå er de rett og slett blitt litt slitt. De er så tjukke og seige, så jeg må ha med hagesaks for å få de av mener jeg å huske. Så i løpet av denne helga, er planen om å hente meg noen av dem,

leonberger

Bella er litt som meg, der var det noe spennende, det må sjekkes ut.

cocker spaniel

Denne uka som har gått har jeg også latt meg irritere noe ekstremt. Det har kanskje med at det har vært en haug med småting som er irriterende. Og når disse da samler seg, ja da må man frese litt liksom. Jeg har ikke noe mantra om at jeg må være snill og grei mot alt og alle. Jeg sier heller det jeg mener, så får det briste eller bære.

leonberger

Bella tror jeg aldri har en dårlig dag. Der er det full fart og bare glede hele tiden. Er det mistanke om tur så er hun ikke sein. Nå driver de og henter inn sauer fra skauen, snart er det kuene sin tur også. Da blir det mange turer uten bånd oppover Holleia igjen. Akkurat det gleder jeg meg til. 

leonberger

Så for å få et funksjonelt hjem, må man sette seg inn i hva hver enkelt av medlemmene ønsker seg i hverdagen. Daisy, Lurven og Oliver stemmer helt klart for 0 hundepass av andre hunder. De ble litt småsure på Tix, men gutta laget seg store og så på han, så skygget han unna. Men Daisy er ennå så fornærmet at hun ikke har vært hjemme på noen dager. Har vel en følelse av at hun dukker opp en kveld det er kaldt, eller det kommer regn.

leonberger

Bella, Hailey og Ronja ønsker lange turer i skauen eller på fjellet. Forhåpentligvis uten bånd så de får løpe alt de orker og aiere litt. Ronja ønsker vel kanskje ikke så mye terreng som de andre, hun synes det er greit at vi følger sti på tur. Sofa kos på kvelden med fyr i ovnen. 

leonberger

Jeg har det stort sett greit, for jeg legger jo lista for hva denne familien skal foreta seg. Hva vi skal bruke tiden vår til og ikke minst energien vår til. Jeg forventer en september som ikke består av energisluk av noe slag. Nei september skal bestå av energipåfyll før en lang, kald, mørk, vinter kommer.

 

4 kommentarer:

 1. Noen ganger må det bare ut litt damp innenfra. Jeg ønsker deg og alle dyrene dine en flott helg!

  SvarSlett
 2. Då håller jag tummarna för att du och hela flocken får massor av energipåfyllning och att alla ska må bra och vädret vara fint :D En underbar september helt enkelt.

  SvarSlett
 3. I hope you all have a great weekend. Lurven is handsome, but where is Oliver!

  SvarSlett
 4. Such wonderful photos. I hope you and all of the critters have a most wonderful weekend!

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...