tirsdag 20. september 2022

Alle fantastiske ting

 dessert

Som overskriften sier så har dette vært en helt utrolig nydelig uke. Det startet på torsdag egentlig da Siv som jeg jobbet sammen med tidligere, fikk jobb hun skal starte i på onsdag, Det måtte feires med biff og dessert på Pampas. Pampas har liksom blitt vår restaurant, det er jo biff som gjelder når en skal spise ute.

badeværelse

På fredag hadde jeg og Kjersti billetter til en forestilling på Edderkoppen. Det var en helt annerledes forestilling enn vi forventet, veldig gripende og han spilte med publikum ikke mot dem på en måte.


Kan du nevne hundre ting som gjør livet fantastisk? Tusen? Hva med en million? Mamma er på sykehus. Pappa sier at hun har «gjort noe dumt». Så jeg lager en liste. En liste over alle fantastiske ting i verden. Ting som gjør livet verdt å leve.

edderkoppen

Alle fantastiske ting er historien om gutten på sju år som får en idé på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. I et forsøk på å hjelpe sin kronisk deprimerte mor, lager sønnen en liste over ting som gjør livet verdt å leve. Listen blir til et livslangt prosjekt. Mange år og tusen bidrag senere har den fått sitt eget liv, og fulgt gutten gjennom vanskelige og lykkelige perioder i hans liv. Dette annerkjente enmannsshowet er en hyllest til det tilsynelatende ubetydelige, som å sykle i nedoverbakke.

edderkoppen

Gjennom improvisasjon, humor og i samspill med publikum inviterer den prisbelønte skuespilleren Henrik Mestad deg med inn i historien. En historie som har sjarmert publikum verden over; en varm, morsom og oppløftende historie om alle fantastiske ting som gjør livet verdt å leve, og som berører oss alle. Regi Bjarte Hjelmeland

edderkoppen

Det er litt spesielt når publikum sitter på scenen og omgir skuespilleren. Noen medvirker som statister og noen får korte replikker.  Fasinerende konsept. 

edderkoppen

Når forestillingen var slutt så måtte vi sjekke ut "Grass Roots Square", det kommer det et eget innlegg om en annen dag. Har du ikke hørt om dette sier du? Det hadde ikke jeg heller før jeg tilfeldig kom over det på en blogg for en stund siden.

skulptur

Vi måtte litt forbi der vi parkerte bilen for å komme til Teatergata og krysset Munch gate. Så nå har jeg gått opp den berømte Hotel Cæsar trappa. Det er faktisk en god del år siden den serien ble tatt av tv-skjermen. Men bedre seint enn aldri.

egon

Klok av erfaring så er det vanskelig å få bord på restaurant i Oslo en kveld i helga. Så da dro vi rett til Sandvika på Egon. Der er det alltid et ledig bord. Men på fredag var det nesten fult. Innen vi hadde fått maten og begynt å spise så hadde endel gått.

egon middag

Så det ble biff for andre kvelden på rad fredag. Vi ble fort mette, så ingen dessert da, selv om vi godt kunne feire at Kjersti akkurat har startet i ny jobb også. Heldige disse venninnene mine som har fått nye utfordringer jobbmessig.

egon sandvika

Når vi fant det for godt å dra hjem så var det så si tomt der. Lørdag var jeg på skautur i ukjent terreng med Inger Synnøve og søndag var det Fønhustur med Wenche Lill. Mandag var det kino med Ingrid, så de siste dagene har hatt fult opplegg. Så jeg kan nesten føye til alle fantastiske ting for egen del også.




4 kommentarer:

  1. Du har verkligen haft en kul och händelserik vecka :D Den där showen verkar sevärd och något som jag hade kunnat tänka mig att se. Jag fick göra en "gladlista" när jag träffade psykologen och den blev förvånansvärt lång. Han var imponerad över hur mycket jag hittade som gjorde mig glad :D Vi som har den förmågan har det bra.

    SvarSlett
  2. Det hørtes ut som et veldig bra forestilling. Bra tema, og i disse dager bør alle folk tenke over hva som gjør de glade. Det gjelder å muntre seg opp.

    SvarSlett
  3. That theatre looks very nice and I'm glad you had a nice time!

    SvarSlett
  4. Wow vilket socialt liv du har haft senaste veckan, verkar riktigt spännande och inspirerande.....
    KRAM-Susie

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...