torsdag 15. september 2022

Oliver og Tix på skautur

pusekatt katt pus kattepus

Oliver har noen runder på egenhånd, nå er han tilbake igjen etter en 4-5 netter på vift. Jeg tror ikke han blir koset så veldig mye på når han er borte, for han vil veldig gjerne ha masse oppmerksomhet når han er tilbake. Sitte på fanget og aller helst bli båret rundt og klødd alle steder. 

border collie pusekatt katt pus kattepus

Oliver er ikke skvetten, så selv om Tix var på besøk så ble han fortsatt med på en runde i skauen. Oliver eier det meste av omgivelsene rundt seg og bryr seg døyten om det er andre i nærheten om han skal noe.

pusekatt katt pus kattepus

Jeg synes det er veldig trivelig når han her med på en runde i skauen, eller ned til elva. Daisy hender også at tar seg noen dager på egenhånd. Nå har hun vært borte i 5 dager, så nå synes jeg hun bør stikke innom en tur igjen. Men det har jo vært varmt og da frister det vel mer med skautur enn å ligge inne i sofaen.

pusekatt katt pus kattepus

Jeg hadde trodd hun hadde dukket opp den dagen det var småregn hele dagen, for hun liker ikke å bli våt. Men utover ettermiddagen ble det opphold, så da var det vel ikke så farlig for henne.

pusekatt katt pus kattepus

Lurven har aldri laupa en gang. Han er hjemme hver dag, ute noen netter når det er varmt, men hjemom på morgenen før jeg drar på jobb for å spise mat. Har spent tittet ut hver morgen om Daisy sitter og venter for å få frokost, men Lurven har vært aleine.

pusekatt katt pus kattepus

Det tyder vel på at det er nok av mus i skauen så hun ikke er sulten. Jeg har ikke sett at hun har tatt seg en tur nede på veien, hun holder seg på jordet og oppover i skauen. Noen ganger når hun har kommet hjem tidligere, så har det luktet skikkelig skau av henne. Sånn våt moselukt.

pusekatt katt pus kattepus

Oliver er jeg aldri bekymret for om han er borte noen dager, det har liksom blitt mer vanen enn overraskelse om han er hjemme eller borte. Han har jo motet til en bjørn og tror han er kongen av verden. 

pusekatt katt pus kattepus

Tror han hadde spankulert gjennom byen og, med et hovmodig blikk. Bare det ikke hadde vært biler der. Men elbiler som ikke bråker hadde sikkert ikke vært noe problem.

border collie pusekatt katt pus kattepus

Tix var ikke overbegeistret over Oliver, men når han fulgte etter ned til elva også, så var han litt i tvil om hvor han skulle gjøre av seg. Han visste at de andre hundene elsker vann, så følge med de i elva var liksom ikke helt optimat for han.

border collie pusekatt katt pus kattepus

 Så i valgets kval mellom to onder, valgte Tix elva isteden for Oliver.

pusekatt katt pus kattepus

Oliver er ikke glad i vann han heller, men han er liksom litt i overkant nysgjerrig så han må jo være med helt i elvekanten. Han bare håper han ikke blir oppdaget, så hundene kommer bort til han når de rister seg etter badet.

pusekatt katt pus kattepus

Men han er jo tørst etter en runde i havna og på jordet etterpå han også. Men han frister ikke skjebnen
 for å si det sånn.

pus katt

Etter en sånn runde er det godt å komme inn til kvelds for å sove i sofaen.


9 kommentarer:

 1. Flotte kattebilder! Det er mye kos med katter.

  SvarSlett
 2. Jag skulle ha varit lite orolig men vi har ju förlorat en fin katt en gång då hon gav sig iväg på strövtåg. Som tur var hittade vi henne efter några veckor så vi behövde inte undra var hon var. Men Oliver är ju van och duktig på att klara sig bra och det hoppas jag att Daisy också är. De har ett härligt kattliv där de kan göra som de vill :D

  SvarSlett
 3. You have such precious furbabes. They are so adorable too.

  Have a fabulous Thankful Thursday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 4. I hope Oliver stays safe- what a lovely cat!

  SvarSlett
 5. That was a lot of kitty adventures and Oliver deserves a nice big nap!

  SvarSlett
 6. Sorry, I forgot to say thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

  SvarSlett
 7. I hope Daisy comes home soon. I know you worry about your babies. Oliver is like a cat I had many years ago. He was king of all he surveyed.

  Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

  Have a purrfect Feline Friday and weekend, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 8. Your garden goodies look terrific and the flowers are very pretty. Okay Daisy, get your furry self home. Oliver, you are quite the character.

  SvarSlett
 9. You have made my day, a whole post dedicated to Oliver! He is handsome and adventurous and the king of all he surveys. I hope Daisy comes home soon.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...