fredag 24. januar 2020

Fem en fredag #4


Det er Elisa Matilda som har fredagsutfordringen. Så får en gjøre som best en kan da...

Vilka skulle du säga är dina expertområden?
Nja det er vel selvskryt som de fleste av oss ikke er så flinke til egentlig. Men jeg er nå litt god på endel ting synes jeg. Jeg er flink til å fotografere, jeg er flink til alt jeg gjør med mine hunder og begynner å få litt forståelse for kattehold også. Jeg er flik til å finne på ting å gjøre og bidra med. Jeg er kreativ og ser løsninger på det meste.

När inkräktar folk på ditt territorium?
Når noen gjør ting jeg har ansvaret for. Når noen dobbeltsjekker unødvendige ting og lar vesentlige ting bare flyte. Når noen ikke hører etter på det jeg sier. Når noen ikke gjør som jeg sier. Jeg liker å ha oversikt og kunne planlegge litt fram i tid. Men så kommer det noen duster og tror de veit bedre slik at de forkludrer mine planer.

Vad från ditt yrkesliv kan appliceras på livet i allmänhet?
Ja si det når en jobber med regnskap så er det vel nøyaktighet og ikke minst det å ha full oversikt til enhver tid. Håndtering av penger og se hva som trengs å gjøres til enhver tid.

Hur stor eller liten är din privata bubbla runt dig?
Ganske fort, jeg liker ikke at fremmede tar på meg. Jeg liker ikke å sitte ved siden av fremmede noen steder egentlig. Så om jeg er et sted så sørger jeg for å sitte ved siden av noen jeg kjenner på begge sider om det er mulig. Jeg er vel egentlig ikke så raus med klemmer til dem jeg kjenner heller egentlig.

När behöver du vara ensam?
Jeg er egentlig alt for mye ensom akkurat nå, men tidligere hadde jeg stort behov for egentid. Nå deler jeg gjerne dagen min med andre, men kveldene vil jeg gjerne ha for meg selv. Jeg liker å kunne gjøre det jeg vil og ikke ta hensyn til hvermansen til stadighet. 8 kommentarer:

 1. pengar och tid är nog viktigt på många sätt

  SvarSlett
 2. Fint å läsa dina svar! Jo, jag vet. En del vill inte gå på SPA och få massage, andra älskar det. Jag hör till dem som gillar beröring och kram.
  Trevlig fredagskväll!

  SvarSlett
 3. Jag älskar ditt sista svar, önskar att jag hade svarat så :)

  SvarSlett
 4. Det är inte lätt att berätta om vad man är väldigt bra på men jag fick lite tips från ditt svar :D Hittar också lösningar på det mesta.
  Modiga och ärliga svar och det är kul att få veta lite mer om dig :D

  SvarSlett
 5. Jo mer jeg leser på andre svar, jo mer tenker jeg at "åja, det der skulle jeg også ha svart". Hehe. Ganske rart å lese at du helst vil ha kjente på begge sider, det kom ganske overraskende på her. Så for meg at du var helt annerledes enn det ...

  SvarSlett
 6. Vilka fina hundar. Jag fastnade för att du nämnde fotografering och när jag ser dina hundar tänker jag att du har rätt. Du är bra på att fotografera.

  SvarSlett
 7. fina hundar, fin liten fågel. jag sitter gärna intill främmande människor om de håller sig på sin plats.

  SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...