mandag 6. januar 2020

Glad mandag


Sist sommer når jeg og Patran var på ferietur så leitet jeg litt etter en gul sommerkjole. Men jeg fant ingen GUL kjole, så det ble ingen kjole på meg. Men til jul så hadde hun jammen kjøpt en gul sommerkjole til meg. Kjempeglad og med store forventninger så prøvde jeg kjolen på julaften. Patran var ikke fult så begeistret, for den oppløftende kommentaren hennes var på nivå med "du bør kanskje jobbe litt med sommerkroppen?" Forøvrig så var det ikke bare kroppen hun ikke likte, jeg fikk klar beskjed om å kjøpe meg annet undertøy også. 


Merkelig det der, begge mine døtre er mer opptatt av klær, sminke og hvordan en ser ut enn jeg noen gang har vært. Spørs om jeg har vært et skrekk eksempel i oppveksten deres? Jeg har røflig fire måneder på meg for å få sommerkroppen i boks. Ja for sommer'n 2020. Jeg har ingen nyttårsforsetter, men jeg har mange mål for sommer'n, så da er det bare å starte med å legge grunnlaget. Nå er jula over og ingenting som frister før påskemarsipanen kommer i april. Så da er sjansene store for optimal uttelling. 


Jeg gjorde jo en skikkelig innsats i februar/mars i fjor og da gikk jeg ned 6 kilo, de er tilbake nå og vel så det for å si det sånn. Så da er det bare å gå på vekta i produksjonen for å få et utgangspunk, så skal jeg ned til 69 før jeg gir meg. Hjelper ikke å bare se på kostholdssaker, og treningsopplegg om man ikke benytter seg av det i praksis. Men noen diett kommer jeg ikke til å begynne med, bare spise litt mer av riktig mat og kose seg litt med usunt i helgene. Ikke fult så mye brus, men litt mer farris til tider. Droppe te, for der må man ha sukker i for at det skal smake godt.

Får si som Egon Olsen... Jeg har en plan!


Det er Carita som startet med "glad mandag". Jeg har hatt noen innlegg tidligere, men i år så tenkte jeg at jeg skulle prøve å være med hver mandag. Noe må man være glad for til tross for at helga er over for denne gang. Siden forrige uke ikke hadde mandag, den var tross alt i fjor. Så er altså dette årets første glad mandag for meg. Årets siste kan du lese om HER.


Så hva er jeg glad for i dag da?
Jeg er glad for at overskuddet kommer sigende
Jeg er glad for at jeg har mange planer framover
Jeg er glad for at jeg ikke bor i Irak eller USA akkurat nå
Jeg er glad det er spådd strålende sol flere dager den kommende uka, så det er mulighet for å få flotte bilder om jeg skal ta meg en tur med fotoapparatet
Jeg er glad jeg er sånn nogenlunde ajour med det jeg skal gjøre før årsoppgjøret er i boks og revisorene kommer på torsdag. All banken er ført og avstemt for 2019, så nå er det bare leverandører og kunder som står igjen i morgen. Det skulle gå greit.


2 kommentarer:

  1. Haha, jag får nog kämpa lite för sommarkroppens skull jag också :D Men inte alltför mycket, bara så att jag återgår till hur det var i somras (ca 2 kg). Det var många saker du är glad för och kanske ska man göra en lista för att själv inse det :D

    SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...