mandag 6. januar 2020

Adventspakten


ISBN 978-82-334-1141-1 på 334 sider
Rachel er i sjokk. Hun var overbevist om at kjæresten skulle fri - ikke at han skulle slå opp med henne. Og som om ikke det var nok, viser det seg at han har vært utro... Grace orker ikke tanken på å feire enda en jul sammen med sin late, utakknemlige ektemann. Hun bestemmer seg for at det er på tide å gjøre noe. Amber vet at hun bør være glad for at hennes beste venn Jack skal gifte seg. Men hun klarer ikke å la være å tenke at "det skulle vært meg"

De tre venninnene inngår en pakt om at denne julen skal ingen mann ødelegge for dem. Vennskap er tross alt viktigere enn kjærlighet! Eller?

Ja ja boka var vel akkurat så klissete som en kunne tenke seg på forhånd, den hadde den vanlige dramatikken og frustrasjonen, samt at den endte veldig forutsigende til slutt. Men det som forundrer meg når jeg leser bøker er stort sett at personene det handler om er så trege til å si og gjøre ting, alt skal funderes på i hytt og pine og for all del nesten alt må diskuteres med en skikk av venninner. Så har de dårlig samvittighet om de tar et eget standpunkt uten å involvere noen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...