fredag 3. januar 2020

Rydde bort jula


Følg vår hverdag på Facebook i 2020


Det er på tide å rydde bort jula når det er et helt nytt år som har startet. Når Oliver hinter om at nå har den ulovlige katteleika stått framme litt i overkant lenge etter hans smak.


Jeg skjønner godt at de er veldig fristende, men egentlig har de vært veldig flinke til å la ting være som de ikke får lov til å røre. De som sier at katter ikke hører, de har ikke lagt ned nok jobb i å få de til å gjøre som du vil.


De er flinke til å gå bort på verandaen til mamma og pappa for å få kontakt med dem, slik at de blir sluppet inn for å varme seg når jeg er på jobb. Så de har plenty med timer aleine til å aiere med all julepynten. Men det ser ut til at de ligger rolig for å sove når de er aleine hjemme.


Jeg hadde egentlig tenkt å ha mer julepynt og et skikkelig juletre i år, men så ble det ikke mer enn de to nissene og plastikkgreina som jeg tok fram første desember. Etter at jeg kjøpte meg spisestuebort så ble det liksom litt snau plass til skikkelig juletre her. Ja for skal man ha juletre så må det nå i taket.


Det gikk veldig fint å ha juletre i fjor da de var kattunger, så da skulle det ikke være noe problem i år når de er blitt store. Han ga seg når jeg snakket til han, men jeg måtte jo få tatt noen bilder først.


Når han ble litt i overkant frampå, så var det best å stoppe mens leiken var god og ikke treet gikk i golvet.


Det skal ikke mye til før den plastkvasten velter.


Ja du ser hvem som har veloppdragne katter? De er mine, det er Patran sin som er umulig og gjør ulovlige ting.


Fotobevis på veloppdragne kattepuser


Så snakker vi ikke så veldig mye om den siste katta som helst skulle vært på toppen av klatrestativet for å få oversikt...


2 kommentarer:

 1. Hahaha, tack för dagens bästa skratt :D Bilden där Oliver leker med granen och de andra två sitter på golvet och tittar på, den är underbar :D
  Jag har också börjat plocka unden julsakerna men här är det så många tomtar och pynt så jag delar upp det på några dagar.

  SvarSlett
  Svar
  1. De kan være riktig så prektige til tider... 😄

   Slett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...