torsdag 23. januar 2020

Bursdagen


ISBN 978-82-02-63862-7 på 352 sider.
Fem år gamle AVA er i bursdag, men hun kommer aldri hjem igjen. Da en liten jente forsvinner fra et bursdagsselskap som holdes på et hagesenter, er politiet forvirret over mangelen på spor i saken. To år seinere blir liket av henne funnet, men ikke lenge etter forsvinner en annen liten jente. Hun hadde også vært i bursdagsselskapet to år tidligere.

Politietterforsker Natalie Ward mener det er sannsynlig at AVA og Audrey ble drept av noen de kjente, og hun finner raskt ut at det er flere hull i alibiet til Avas mor. Da hun graver dypere i saken, blir hun overbevist om at faren heller ikke forteller hele sannheten. Så blir en tredje jente borte! Klarer Natalie å stanse morderen før enda flere uskyldige liv blir tatt?

Boka peker ut flere potensielle mordere før de plukkes ned som uskyldige. Småspennende hele tiden egentlig, men endel uvesentlige opplysninger om personene som var helt urellevant til handlingsforløpet. Morderen hadde en side innimellom med sin oppfattelse av situasjonen som gjorde boka spennende. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...