torsdag 30. januar 2020

Idiotene på jobben


Slik takler du idiotene på jobben. Et foredrag om de vanskelige kollegene av Per Henrik Stenstrøm. Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer nå snart til ditt kulturhus. Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm legger ut på turné med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene. Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?


Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben. Jeg har tidligere lest boka omgitt av idioter, så når jeg fikk billetter til dette showet av Kenneth og Ingrid til jul, så gledet jeg meg til dette foredraget. Snilleste Kjersti ble med på Gledeshuset, men først var vi på Peppes for å spise kyllinghamburger og jammen ble det is til dessert.


Så tuslet vi bare over veien og fant plassene våre i salen. Virkelig bra show, så om du ikke har vært der så vil jeg absolutt anbefale å ta seg en tur. Lærerikt og humoristisk fra start til slutt.

1 kommentar:

  1. Visst har jag mött en del mindre trevliga personer på jobbet under åren men det var länge sedan jag behövde bry mig om sådant. Det är svårt att veta hur man ska hantera dem och jag tror säkert att det var en givande föreläsning.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...