lørdag 25. januar 2020

En morders bekjennelse


ISBN 978-82-33-11607-1 på 346 sider.

Da den opprørske syttenårigen Katherine McCall våkner og finner si søster Sara drept, blir livet hennes brått forandret. Kat blir utpekt som hovedmisstenkt, og funnet uskyldig. Det er det ikke alle som liker, og Kat har ikke noe annet valg enn å forlate hjemstedet. Men hun bærer på en mørk hemmelighet, en som får henne til å lure på om hun faktisk kan ha hatt noe med Saras død å gjøre.

Til tross for at Kat går videre med livet sitt, plager det uløste mordet henne, og på ti årsdagen for Saras død får hun et anonymt brev som gjør det umulig å ignorere fortiden. "Hva med rettferdighet Sara?" Kat forstår at den eneste måten å komme videre på, er å dra tilbake til Liberty i Louisiania. En hel by tror hun har drept søsteren sin, men den skyldige går fortsatt fri. 

Hun begynner å grave i fortiden og forstår snart at prisen for rettferdighet er høy. Men i en by full av hemmeligheter har hun en forbundsfelle: Politibetjent Luke Tanner. Uten noen andre å stole på, og med en drapsmann etter seg, må Kat nå bestemme seg for om rettferdigheten er verdt å slåss og dø for.

Boka tok for seg synspunkter til flere av personene i boka og den hoppet fram og tilbake i tid. Jeg fikk ganske tidlig en følelse av hvem som kunne være en aktuell morder, selv om jeg bommet litt, men egentlig ikke. Absolutt verdt å lese om du vil ha litt spenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...